Efter afsløring: Rapper sender hilsen til Ekstra Bladet

Rapperen Gilli antyder i en besked på Instagram, at det ikke er noget nyt, at han er ven med personer, der er eftersøgt af politiet

Gilli tog bladet fra munden på Instagram. Foto: Mogens Flindt
Gilli tog bladet fra munden på Instagram. Foto: Mogens Flindt

Søndag kunne Ekstra Bladet afsløre, at en 30-årig mand, der er internationalt eftersøgt efter et groft bandeoverfald i København, angivelig opholder sig i Malaga i selskab med den danske rapper Gilli.

Både den eftersøgte og Gilli - med det borgerlige navn Kian Rosenberg Larsson - har postet billeder på Instagram, hvor de fester, spiller brætspil og ryger vandpibe sammen.

Gilli, der er en af landets hotteste rappere, holder ferie med ven, der burde sidde varetægtsfængslet i en sag om bandeopgør. Foto: Per Lange Krimi Se billederne: Eftersøgt på ferie med Gilli

I forbindelse med historien forsøgte Ekstra Bladet forgæves at få en kommentar fra Gilli, men hans pladeselskab, Disco:wax, oplyste, at hverken de eller Kian Rosenberg Larsson ønsker at kommentere rap-idolets venskab med den efterlyste.

Selvom Gilli ikke ønskede at udtale til Ekstra Bladet, tog han alligevel bladet fra munden på sin egen Instagram-profil, hvor han citerede en af sine egne rap-tekster:

'Hva ved de om kvarteret alle brødre er efterlyst enten de inde og sidde eller rejser udenbys', skrev han og tilføjede:

'Det er ikke nået nyt', Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter efter billedet

 

Ifølge sigtelsen mod den 30-årige fandt overfaldet sted i september sidste år, hvor offeret blev holdt fanget i cirka 15 minutter. Han blev tildelt knytnæveslag og spark på krop og hoved. Derudover fik han slag med et slagvåben og blev stukket i kroppen og hovedet. Som resultat af overfaldet brækkede offeret næsen, fik en flænge i baghovedet samt hævelser flere steder.

Overfaldet var en del af en konflikt mellem to fraktioner af banden Brothas.

Ekstra Bladet har været i kontakt med politiet og den 30-åriges advokat, Jane Ranum, men de ønsker ikke at kommentere de nye oplysninger om den eftersøgtes mulige opholdssted.