Efter brutal voldssag: Politi ransager flere adresser

Aktionen er en udløber af en brutal sag om en 45-årig mand som blev slået med blandt andet en økse

Video: Jens Nielsen/Byrd.

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Midt- og Vestsjællands Politi ransager i øjeblikket flere adresser i Gørlev-området i Nordvestsjælland.

Aktionen er en udløber af en tidligere sag om et voldeligt overfald i Gørlev 20. september i år, oplyser politiet.

Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter overfor Ekstra Bladet, at sagen er den, hvor en 45-årig mand blev hugget ned med flere øksehug og 23 hug med stikvåben.

Offeret i sagen, Lars, stod frem i Ekstra Bladet i fredags og fortalte om de dramatiske minutter, hvor et slag fra en økse – midt i ansigtet – ryddede den ene halvdel af hans mund for tænder.

Læs hele beretningen her:

Lars er glad for den indstats, lægerne har ydet. Han forventer at slippe fra oplevelsen uden alt for slemme ar. Foto: Per Rasmussen Krimi Bandidos-rocker sigtet: Lars fik økse i hovedet under vanvittig slåskamp

Politiet har tidligere meldt ud, at de karakteriserede overfaldet som drabsforsøg inden for en personkreds, der 'i forvejen har et vist indbyrdes kendskab til hinanden'.

Politiet anholdt hurtigt en 32-årig mand i sagen. Ekstra Bladet erfarede, at der var tale om et fuldgyldigt medlem af Bandidos. Af sigtelsen, der blev læst op under grundlovsforhøret  i Holbæk Ret, fremgik det, at den anholdte var sigtet for drabsforsøg ved i forening og efter forudgående aftale med flere pt. uidentificerede medgerningsmænd at have slået offeret flere gange med blandt andet en økse, så han pådrog sig ansigtslæsioner og frakturer på kranie og kæbe.

Den anholdte rocker nægtede sig skyldig.

Han blev varetægtsfængslet, i første omgang blot i en uge, på en mistanke om grov vold vold. Siden blev fængslingen forlænget med yderligere fire uger.

Huset i Jyderup brændte ned til grunden. Beboeren blev to gange opsøgt af rockere. Den ene gang fik han hugget en kniv gennem venstre hånd, den anden gang blev en lillefinger klippet over og hans hus brændt ned. Foto: Per Rasmussen Krimi Fængslet Bandidos-rocker med grum fortid: Huggede kniv gennem offers hånd

Politiet er til stede flere steder på Vestsjælland og ransager i forbindelse med en alvorlig sag. Foto: Per Rasmussen
Politiet er til stede flere steder på Vestsjælland og ransager i forbindelse med en alvorlig sag. Foto: Per Rasmussen