Efter drab på søster: Messerschmidt sender rørende besked

Morten Messerschmidt takker på Facebook alle, der har sendt ham hilsner oven på drabet på søsteren

Kriminalredaktør Mette Fleckner udlægger sagen om dobbeltdrabet her.

Dansk Folkepartis klimaordfører, Morten Messerschmidt, takker på Facebook dem, der har sendt ham hilsner efter søsterens død.

Han vendte torsdag tilbage til Folketinget efter drabet 15. november.

''Sorg er prisen, vi betaler for kærlighed'. I dag vendte jeg tilbage til arbejdet på Christiansborg. Om det, der er hændt min familie, har jeg kun to ting at sige. Dels mine ord fra Folketingets talerstol i dag. Og derudover til jer alle, der har skrevet, ringet og sendt hilsener: Tak', skriver Morten Messerschmidt i opslaget.

Et af ofrene i sagen om dobbeltdrab fra Ruds Vedby og Kundby midt i november viste sig at være netop at være søsteren til politikeren Morten Messerschmidt.

Den 39-årige mand, der er sigtet i sagen, var ifølge Ekstra Bladets oplysninger kæreste med den 31-årige Line Messerschmidt, som i alt havde fire børn.

Takker fra talerstolen
Fra Folketingets talerstol sagde Morten Messerschmidt torsdag:

- Jeg har fået tilladelse fra formanden til at sige en varm tak for alle de hilsner, tanker og blomster, der i den seneste tid er strømmet til min familie.

- Det har betydet uendeligt meget for hele familien og viser, at der ud over de politiske uenigheder også her på Christiansborg findes et grundlæggende kammeratskab og en medmenneskelighed, selv når det umenneskelige viser sit ansigt.

- Det har varmet og rørt os. Og derfor vil jeg gerne på min families vegne sige en dybfølt tak til alle, der har vist os venlighed.

Dansk Folkeaprtis formand, Kristian Thulesen Dahl, sender varme tanker mod kollegaen Morten Messerschmidt. Foto: Tariq Mikkel Khan 112 Messerschmidts søster dræbt: Nu reagerer formanden

112 Kolleger om drabsmand: - Han var slidt ned

En tragedie har ramt Morten Messerschmidts familie. 112 Søster til Morten Messerschmidt myrdet