Efter selvmord: To fængselsbetjente anholdt

To fængselsbetjente er anholdt. Angiveligt er de anklaget for at have forsømt at holde øje med Jeffrey Epstein op til dennes selvmord

AP-journalist Kim Mustian giver dig her et overblik over Jeffrey Epsteins selvmordssag. Video: AP

To fængselsbetjente er blevet anholdt. Det sker efter rigmanden Jeffrey Epstein begik selvmord i et Manhattan-fængsel i august.

Det skriver New York Times.

Det to fængselsbetjente er sigtet for manglende opsyn med Jeffrey Epstein, mens han var fængslet, skriver avisen på baggrund af en anonym kilde, der beskrives til at have indblik i sagen.

Foto: Ritzau Scanpix Intl. kongelige Prins fortryder overnatning hos sex-anklaget

I stedet for at tjekke fangen hver halve time faldt de i søvn, skriver avisen videre.

Jeffrey Epstein sad fængslet og ventede på en retssag, hvor han var anklager for omfattende sex-trafficking - på dansk rufferi. Han var anklaget for at have handlet med kvinder og solgt dem til magtfulde mænd. Siden er flere stået frem og har fortalt om overgrebene, som han var anklaget for.

Sarah Ransome (til venstre) med to andre af Epsteins sex-ofre, Virginia Roberts Giuffre og Marijke Chartouni, da de havde vidnet ved den følelsesladede retshøring i New York 27. august efter Epsteins død. Foto: Emily Michot/Ritzau Scanpix Krimi Milliardærs sex-offer: Jeg blev voldtaget tre gange om dagen