Efter skuddrab i Rønne: Såret mands tilstand er stabil

Kriminalteknikere og eksperter undersøger gerningsstedet på Bornholm, hvor to personer er dræbt og en såret

En mand og en kvinde er døde i et hus i Rønne, ligesom en mand er svært såret. Gunni Hansen er nabo til dræbte, men hørte ingenting. (Foto: Poul-Erik Rath Holm)

Retsmedicinere og kriminalteknikere arbejder fortsat på gerningsstedet i Rønne på Bornholm, hvor en mand og en kvinde natten til tirsdag er dræbt af skud og en 68-årig mand såret.

- Vi har retsmedicinere og kriminalteknikere på gerningsstedet samt specialhunde til at afsøge området uden for gerningsstedet, men resultatet af de forskellige undersøgelser har vi ikke endnu, fortæller vicepolitiinspektør Peter Jørgensen fra Bornholms politi til Ekstra Bladet.

Resultatet af undersøgelserne forventes at kunne blive meldt ud onsdag, skriver Bornholms Politi i en pressemeddelelse tirsdag eftermiddag.

Såret mands tilstand stabil
Den hårdt sårede 68-årige mand er indlagt på Rigshospitalet, og ifølge politiet er hans tilstand stabil.

- Vi forventer ikke at kunne afhøre ham før tidligst i overmorgen, siger vicepolitiinspektør Peter Jørgensen fra Bornholms Politi til Bornholms Tidende.

Skyderiet fandt sted i et parcelhus i Bornholms største by, Rønne. Bornholms Politi fik anmeldelsen klokken 04.41, og da betjente kom frem til adressen, kunne de konstatere, at en mand og en kvinde var blevet dræbt af skud.

Dræbtes identitet stadig ubekræftet
Bornholms politi formoder, at det er den 61-årige kvinde, der bor i huset, som er blevet dræbt. Men da politiet endnu ikke har fået resultat af undersøgelserne, kan det ikke bekræftes på nuværende tidspunkt.

- Vi går jo med livrem og seler i en sådan situation, og vi offentliggør ikke noget, før vi ved med 100 procent sikkerhed, hvem det er, fortæller han.

Vicepolitiinspektør Peter Højgaard Jørgensen siger, at der er fundet et haglgevær på adressen. Noget tyder på, at der er tale om et jalousidrab, siger han.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere