Efter skyderi i boligkvarter: Teenager anholdt

En 19-årig mand sigtes for medvirken til forsøg på manddrab efter gårsdagens skudepisode i Ishøj

Video: Kenneth Meyer

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Københavns Vestegns Politi har anholdt en 19-årig mand i forbindelse med en skudepisode i Ishøj i går.

Det oplyser kredsen i en pressemeddelelse.

Den 19-årige mand bliver fremstillet i Retten i Glostrup klokken 13.15 sigtet for medvirken til forsøg på manddrab.

Det var i går aftes klokken 18.36, at politiet modtog en anmeldelse om skyderi ud for en adresse på Vejlebrovej i Ishøj. Her affyrede gerningsmænd seks til otte skud.

Politiet har beslaglagt denne Mercedes, som har flere skudhuller i og omkring højre bagdør. Foto: Mathias Øgendal 112 Skyderi ved boligkvarter: Gennemhullet bil beslaglagt

De første skud faldt mod personer i en grå Mercedes i området, der efterfølgende returnerede med endnu en skudsalve.

- Vi mistænker, at den 19-årige har medvirket til skyderiet, men vi leder fortsat efter andre gerningsmænd, og derfor hører vi meget gerne fra vidner til skyderiet, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Konflikt mellem lokale kriminelle
I forbindelse med skyderiet er også en rød og en sort bil set køre hurtigt fra stedet. Allerede tirsdag aften beslaglagde politiet en grå Mercedes, som sættes i forbindelse med skyderiet.

Der er tirsdag aften blevet skudt på Vejlebrovej i Ishøj. Foto: Kenneth Meyer 112 Skyderi ved boligkvarter: Politi massivt til stede

Bilen var gennemhullet af skud og på højre bagdør kunne anes fem skudhuller.

- Vi holder efterforskningen åben for andre hypoteser, men vi vurderer aktuelt, at motivet til denne skudepisode skal søges i uoverensstemmelser mellem lokale kriminelle. Det er ikke vores vurdering, at der er tale om konflikt mellem etablerede bandegrupperinger, siger Peter Malmose og oplyser at der indtil videre ikke er indikationer på sammenhæng mellem skyderiet i Ishøj og skyderiet natten til tirsdag i Hvidovre.

Har du informationer om sagen, så kan Københavns Vestegns Politi kontaktes hele døgnet på 43861448.