Efter slagsmål: Mand stukket i ryggen

49-årig fremstilles for forsøg på manddrab

En mand blev stukket i ryggen, efter han og en bekendt var oppe at toppes. Foto: Google Maps
En mand blev stukket i ryggen, efter han og en bekendt var oppe at toppes. Foto: Google Maps

En 50-årig mand ville formentlig være død af blodtab, hvis han ikke havde fået hjælp. Det vurderer vagtchef i Nordsjællands Politi, Peter Olesen, efter et knivstikkeri i Hornbæk.

En 49-årig mand bliver i dag klokken 12 fremstillet i retten i Lyngby sigtet for forsøg på manddrab. Ifølge politiets sigtelse stak den 49-årige sin 50-årige mandlige bekendte i ryggen med en kniv.

- To fyre kommer af uforklarlige årsager op at toppes i en lejlighed i Hornbæk, og det ender med, at den ene stikker den anden med en kniv og rammer ham i venstre side bagpå omkring lænden. Offeret bliver efterfølgende fløjet af sted til Rigshospitalets traumecenter, hvor han bliver lappet sammen, fortæller vagtchef Peter Olesen.

- Den sigtede nægter at udtale sig til politiet, og den forurettede har vi indtil videre ikke kunne tale med, siger vagtchefen.

- Så vi ved ikke, hvad der er gået forud.

- Hvor slemt tilredt er offeret?

- Han vælger selv i første omgang at ringe 114 og vil egentlig kun have politi til stedet. Men da der kommer en ambulance, finder man ud af, at hans tilstand er mere kritisk end som så, og at han allerede har mistet en del blod, men også på grund af stikkets dybde, bliver der rekvireret helikopter, og han bliver fløjet til Rigshospitalets traumecenter.

- Er han i livsfare?

- Nej, men hvis ikke han havde fået hjælp, var han formentlig død af det på grund af blodtab, siger vagtchef Peter Olesen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere