Efter trippeldrab: Stor politi-aktion mod Bandidos

Københavns Politi er massivt til stede ved Bandidos-klubhus i Vanløse og i Holbæk, hvor de 'leder efter spor'

En stor ransagning ved rockerklubben Bandidos' tilholdssteder i Vanløse og Holbæk trækker tråde til trippeldrabet på Frederiksberg i sidste uge. Her blev tre unge mænd likvideret, mens de sov i en lejlighed på Christian Paulsens Vej.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der tale om en ransagning efter spor og ikke en anholdelsesaktion. Det er uvist, hvad politiet leder efter - og Københavns Politi holder igen med oplysningerne.

Se mere video på localeyes.dk

- Der er ikke anholdt nogen i sagen, oplyser efterforskningsleder Hans Erik Raben og afviser derudover at kommentere yderligere.

Politiet tømte torsdag lejligheden, hvor de tre unge mænd blev fundet dræbt, for flere af møblerne. (Foto: Kenneth Meyer) 112 - 12. nov. 2015 - kl. 15:45 Tre unge mænd likvideret mens de sov

Ekstra Bladet kunne i sidste uge fortælle, at der op til trippeldrabet har været flere episoder mellem Bandidos-rockere og en eller flere af de dræbte, unge mænd, og at striden kan være årsagen til, at de måtte lade livet.

Phillip Rasmussen, Mike Vinther og Suhaib Jaffar blev dræbt i en lejlighed på Frederiksberg. (Privatfotos)
Phillip Rasmussen, Mike Vinther og Suhaib Jaffar blev dræbt i en lejlighed på Frederiksberg. (Privatfotos)
 

Som led i efterforskningen af drabet har politiet ifølge Ekstra Bladets oplysninger fundet det relevant at foretage ransagning af de to klubhuse og fik en kendelse i går i byretten i København.

Ifølge Ekstra Bladets fotograf på Jyllingevej i Vanløse har politiet været massivt til stede hele formiddagen med både hunde og teknikere, der har undersøgt huset.

Politiet er ligeledes ved at undersøge en bil ved klubhuset og har afspærret området, mens de arbejder på stedet.

Phillip, Mike og Suhaib blev dræbt i en lejlighed på Frederiksberg. (Privatfotos) Krimi Ondt blod bag trippeldrab: Rockerkonflikt forud for likvidering

I Holbæk, hvor det ligeledes er Københavns Politi der arbejder, har omkring 10-12 betjente været i gang 'i et stykke tid', fortæller en nabo.

Naboen har ikke set politiet fjerne noget fra huset.

19-årige Phillip Rasmussen, 24-årige Mike Vinther og 23-årige Suhaib Jaffar blev dræbt i en lejlighed på Frederiksberg natten til onsdag i sidste uge - angiveligt mens de lå og sov i en lejlighed på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg.

112 - 12. nov. 2015 - kl. 14:13 Trippeldrab: Offer tæskede HA'ere med donkraft og flasker

- Lejligheden bærer ikke præg af forudgående kamp, og de dræbte blev alle fundet liggende i henholdsvis en seng og på en madras på gulvet, hvorfor der arbejdes med en teori om, at de er blevet opsøgt, mens de lå og sov, oplyste politiet efterfølgende i en pressemeddelelse.

Heri stod det også klart, at de tre ofre var blevet skudt med både haglgevær og pistol, mens de sov i lejligheden.

Politiet har efterfølgende ledt med lys og lygte efter to mænd, som ifølge et vidne blev set på stilladset foran bygningen omkring klokken 03.40 om natten, men endnu uden held.

Ekstra Bladet følger sagen...

1 af 6 Politiet er massivt til stede ved Bandidos' klubhus på hjørnet af Jyllingevej og Tudskærvej. (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 6 Politiet arbejder lige nu ved Bandidos' klubhus i Vanløse. (Foto: Kenneth Meyer)
3 af 6 Politiet arbejder lige nu ved Bandidos' klubhus i Vanløse. (Foto: Kenneth Meyer)
4 af 6 Politiet arbejder lige nu ved Bandidos' klubhus i Vanløse. (Foto: Kenneth Meyer)
5 af 6 Politiet arbejder lige nu ved Bandidos' klubhus i Vanløse. (Foto: Kenneth Meyer)
6 af 6 Politiet er massivt til stede ved Bandidos' klubhus på hjørnet af Jyllingevej og Tudskærvej. (Foto: Kenneth Meyer)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere