Efter uheld: Motorvej spærret

Politi og redningsmandskab er på vej til uheldet, der er grunden til den spærrede motorvej

Uheldet skete på Esbjergmotorvejen efter et kraftigt haglvejr. Video: Local Eyes


Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Opdateret klokken 14.55: Trafikken er nu åbnet igen i begge retninger på Esbjergmotorvejen. Det oplyser Sydjyllands Politi på Twitter.

Efter et uheld er Esbjergmotorvejen delvist spærret mellem mellem Bramming og Korskro.

Til at starte med var begge spor spærret, men politiet har før klokken 12.30 åbnet for et spor, så trafikken i østlig retning bliver afviklet i et spor, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

- Der er har været et kraftigt haglvejr. Så det er det faldne hagl, der har gjort Esbjergmotorvejen spejlblank. Det kom bag på bilisterne, for rigtig mange har truffet hinanden, fortæller Ivan Gohr Jensen, vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet fik anmeldelsen om uheldet klokken 11.40.

14 køretøjer er involveret i uheldet - 12 i vestgående spor og to i østgående - og politiet melder om seks personer, der er kommet lettere til skade.

Der er sendt ambulancer ud til stedet.

Vejdirektoratet anbefaler, at man finder alternative ruter, hvis man havde tænkt sig at køre på strækningen.

Motorvejen er delvist spærret af, så politiet kan fjerne bilerne på vejen.

- Der er noget trafikafvikling derude. Det tager tid, men nu har vi åbnet et spor i østgående retning. Og trafikken bliver ledt fra ved en afkørsel til Bramming, siger Ivan Gohr Jensen.