Efterforsker om Ulstrup-sagen: Det er forfærdeligt

Sådan blev de døde fundet: Nabo blev sendt til familie-huset for at tjekke, at alt var som det skulle være

Politiets umiddelbare vurdering er, at faderen stod bag tragedien i Ulstrup. Video: Ernst van Norde/Karsten Gøttler

Et stykke ganske omfattende efterforskningsarbejde ligger foran Østjyllands Politi efter fundet af seks døde personer - det der med al sandsynlighed er en hel familie bestående af et forældrepar og deres fire børn - i går i Ulstrup.

Sådan lyder konklusionen efter politiet i går ved middag på baggrund af en anmeldelse fandt de seks døde personer i en parcelhusvilla på Amstrup Bakker.

- Det er en forfærdelig sag. Og der ligger et meget stort og ganske omfattende stykke arbejde foran os, lyder det fra vicepolitiinspektør Anders Uhrskov fra Østjyllands Politi.

Fortsat meget politi på stedet her til aften, efter at seks personer blev fundet døde tidligere på dagen. Foto: Anita Graversen. 112 - 9. jan. 2017 - kl. 22:42 Seks døde fundet i villa: Det ved vi om tragedien
Fortsat meget politi på stedet her til aften, efter at seks personer blev fundet døde tidligere på dagen. Foto: Anita Graversen. 112 - 9. jan. 2017 - kl. 20:01 Chok efter ligfund: Kommune står klar med krisehjælp

Nabo blev sendt til adressen
Siden i går har han og kollegerne arbejdet på højtryk med ikke kun at få identificeret de døde - men også at få det nøjagtige overblik over, hvad der præcist er foregået i huset.

- Vi udelukker ingenting, men vi efterforsker sagen som drabssag, lyder de sparsomme foreløbige meldinger fra Anders Uhrskov.

Han oplyser, at en person fra naboområdet til familiehuset på Amstrup Bakker, i går af en ukendt person var blevet bedt om at gå hen og tjekke til forholdene i huset. Baggrunden for anmodningen ønsker han dog ikke at gå i detaljer med.

Det var, da den pågældende person ankom til boligen, at borgeren slå alarm.

Fortsat meget politi på stedet her til aften, efter at seks personer blev fundet døde tidligere på dagen. Foto: Anita Graversen. 112 - 9. jan. 2017 - kl. 19:18 Seks døde: Retsmedicinere arbejder i flere timer endnu
Se også: Efter seks er fundet døde: Fodboldtræning aflyst i Ulstrup

Obduceres i dag
Ekstra Bladet erfarer, at i alt seks personer er registreret på adressen: En mand i 40'erne, en hustru, to piger på 6 og 16 og to drenge på 3 og 11 år. Politiet har med deres undersøgelser mandag aften igennem arbejdet på en endelig at slå fast, at de døde er identisk med husets beboere.

- De foreløbige undersøgelser tyder på det, men vi kan ikke slå det fast med sikkerhed endnu, oplyser efterforskningslederen.

Hvor længe formoder I, at de har ligget døde?

- Vores tidsbillede ligger ikke fast, så det kan jeg ikke sige.

Præcis hvilke omstændigheder der gør, at sagen efterforskes som drabssag, er uvist og det ønsker efterforskeren ikke at uddybe.

Ekstra Bladet erfarer, at der her til morgen blev holdt 1 minuts stilhed på Favrskov Gymnasium, hvor den ældste pige gik i 1.g.

På Ulstrup Skole udtrykte man også i går dyb sorg, ligesom Ulstruphallen, hvor to af børnene og faderen efter sigende havde deres gang i sportssammenhænge, også aflyste fodboldtræningen.

Politiet formoder, at der går noget tid, før obduktionen af de døde er færdiggjort og de har det endelige overblik over, hvad der er sket i huset.

1 af 3 Hele dagen og aftenen var politiet på stedet for at undersøge huset. Foto: Anita Graversen.
2 af 3 Seks personer blev fundet døde i et hus i Ulstrup. Foto: Anita Graversen.
3 af 3 Foto: Ernst Van Norde
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere