Efterlyser firhjulstrækker i forsvindingssag

Den 56-årige norskfødte Ragnar Haug forsvandt fra sit hjem, hvor han bor med sin familie

Der er stadig intet spor efter Ragnar Haug, der forsvandt 2. juledag. Privatfoto
Der er stadig intet spor efter Ragnar Haug, der forsvandt 2. juledag. Privatfoto

Politiet efterlyser nu en koksgrå firhjulstrækker, der er set foran den forsvundne familiefar Ragnar Haugs bopæl på Boserupvej i Brønshøj.

Sidste livstegn efter den 56-årige norskfødte mand er 26. december mellem klokken 18.15 og 21.00. Omkring 7.30 næste morgen er der et vidne, der lagde mærke til en koksgrå firhjulstrækker, der holdt foran bopælen.

Eventuelle oplysninger omkring den bil eller andre biler og personer set på Boserupvej den 26. eller 27. december, er politiet meget interesserede i at høre fra.

De vil også gerne opfordre beboere på Boserupvej og de nærliggende veje til at kigge efter Ragnar Haug - særlig i haver, garager, skure og kælderskakter og lignende i området.

Politiet har undersøgt området omkring bopælen med hunde, ligesom de har undersøgt et nærliggende vandområde med dykkere.

Københavns Politi har tidligere fortalt, at hans familie kom hjem fredag aften, hvor de regnede med, at han var hjemme, men huset var tomt.

Der er ikke umiddelbart nogen forklaring på, hvorfor den 56-årige kan være forsvundet.

- Der er intet sygdomsbillede eller historik med lignende episoder, har den centrale vagtleder hos Københavns Politi, Henrik Svejstrup, tidligere sagt.

Ragnar Haug beskrives som:

Cirka 185 centimeter høj og spinkel af bygning. Han har gråt kort hår, taler dansk med norsk accent, og han kan være iført en blå jakke af mærket Peak Performance.

Politiet har offentliggjort to nye billeder af Ragnar Haug.

Foto: Københavns Politi Samfund Familiefar forsvundet

1 af 2 Der er stadig intet spor efter Ragnar Haug, der forsvandt 2. juledag. Privatfoto
2 af 2 Der er stadig intet spor efter Ragnar Haug, der forsvandt 2. juledag. Privatfoto