Efterlyses stadig: Politiet deler billeder af forsvundne Kira

Politiet kalder (navn udtaget, red.) forsvinden for mærkelig

Foto: Københavns Politi
Foto: Københavns Politi

Opdateret 12. november 2019: Kvinden er fundet i god behold. Vi har derfor fjernet hendes navn og billede. Redaktionen

Den 28-årige mor til to (navn udtaget, red.) har været sporløst forsvundet i fire døgn, og det bekymrer Københavns Politi, der nu offentliggør de sidste billeder, der er taget af kvinden, før hun forsvandt.

- Vi synes, at det er mærkeligt, at hun er forsvundet. Hun har ikke sagt noget, gjort noget eller skrevet noget, siger vicepolitiinspektør Brian Belling leder af Afdelingen for Personfarlig Kriminalitet i Københavns Politi, der efterforsker sagen.

Kvinden er sidst set i mandags kort før klokken 17 ved Byglandsgade på Amager og allerede onsdag gik politiet ud med en offentlig efterlysning.

Fredag offentliggør de så overvågningsbilleder fra Lån & Spar Bank på Amagerbrogade 52, der er filmet i mandags klokken 16.58, hvor man kan se det tøj, som hun havde på, da hun forsvandt.

Ifølge Brian Belling er der ikke noget, der lige nu peger i retning af, at der er sket noget kriminelt. 

- Men vi kigger på mange vinkler. Vi kigger både på, om der kan være nogen, der har taget hende væk, kan der være nogen, der har slået hende ihjel, har hun taget sit eget liv, eller vil hun bare forsvinde fra overfladen. Vi undersøger alle mulige veje nu, siger han.

Blandt andet har de undersøgt, om hun har hævet penge eller har brugt sin mobiltelefon.

- Der er ikke noget, der indikerer, at hun gør det, og det er derfor, vi gerne vil ud med efterlysningen igen. Det sidste, vi har fra hende, er mandag, hvor hun hæver penge. Det er meget få penge, hun hæver. Hvis du tænker på at rejse udenlands, er det ikke nok til det, siger han.

Politiet vil eksempelvis gerne høre fra personer i hendes omgangskreds, der kan have viden om hendes færden.

(navn udtaget, red.) beskrives som: 

158-161 cm høj, etnisk dansk af udseende, spinkel af bygning, mørkebrunt hår, blå øjne.

Hun har sit for- og efternavn tatoveret rundt om det ene håndled.

(navn udtaget, red.)  er formentlig stadig iført det tøj, hun er iklædt på overvågningsbillederne: en grå frakke, der er bundet om livet med bindebånd, sorte bukser og sorte sko/støvler med sort bund. Hun bærer muligvis en sort taske med sort skulderrem.    

Hvis man har oplysninger om hendes færden, skal man kontakte Københavns Politi på 1-1-4.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere