Efterlyst i drabssag: 24-årig anholdt

Mohammad Omar Rayeq, der var efterlyst i forbindelse med et knivdrab i Nordjylland, har meldt sig selv til politiet

24-årige Mohammad Omar Rayeq og 28-årige Kion Hjaltalin Bertelsen blev efterlyst efter knivdrab. Nu har den ene meldt sig til politiet. Politifoto
24-årige Mohammad Omar Rayeq og 28-årige Kion Hjaltalin Bertelsen blev efterlyst efter knivdrab. Nu har den ene meldt sig til politiet. Politifoto

Ved du noget? Send os et tip i en sms/mms til1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Politiet arbejder på gerningsstedet for drabet. (Foto/redigering: René Schütze/Mikkel Cramon)
 

Den ene af to mænd, der er efterlyst i forbindelse med et knivdrab i Haverslev, er blevet anholdt. Det oplyser Nordjyllands Politi natten til søndag.

Mohammad Omar Rayeq, 24, som politiet efterlyste med navn og foto efter drabet på en 35-årig mand, henvendte sig kort efter midnat til politiet i Randers.

Her blev han anholdt og overført til politigården i Aalborg. Ifølge politiet vil den 24-årige blive fremstillet i grundlovsforhør søndag.

- Der frigives ikke flere oplysninger i sagen før grundlovsforhøret, oplyser vagtchef Poul Badsbjerg i en pressemeddelelse.

Der er fortsat intet nyt om 28-årige Kion Hjaltalin Bertelsen, som også er efterlyst i drabssagen.

Mohammad Omar Rayeq, 24, er anholdt, oplyser politiet. Politifoto
Mohammad Omar Rayeq, 24, er anholdt, oplyser politiet. Politifoto

Se også: Ville lægge kriminaliteten på hylden: Nu er han eftersøgt for drab

Nordjyllands Politi efterlyser fortsat den 28-årige Kion Hjaltalin Bertelsen og den 24-årige Mohammed Omar Royeq i forbindelse med et drab i Haverslev. (Foto:Politifoto) 112 - 14. sep. 2018 - kl. 15:39 Politiet: Drabsmistænkte har forbindelse til rockerklub

Den 35-årige mand blev fundet knivdræbt onsdag aften, efter at politiet havde modtaget en melding om et slagsmål ved en McDonald's-restaurant i Haverslev i Himmerland.

Ekstra Bladet har tidligere skrevet, at de to mistænkte kan have tilknytning til rockergruppen Satudarah.

Efterforskningslederen, politikommissær Carsten Straszek, har bedt offentligheden om at kontakte politiet, hvis man så de efterlyste.

- Lad være med selv at rette henvendelse til dem, men ring til politiet med informationen, lyder opfordringen.