Efterlyst for knivoverfald melder sig selv til politiet

Sydøstjyllands Politi efterlyste torsdag en 22-årig for et drabsforsøg. Han har fredag meldt sig til politiet

Den 22-årige mand Hassan Nasser, som Sydøstjyllands Politi torsdag efterlyste for et drabsforsøg på en rasteplads mellem Vejle og Kolding, har meldt sig selv til politiet.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi tidligt fredag morgen.

Manden blev efterlyst torsdag efter en hændelse 9. december ved Skærup Rasteplads Vest på motorvejen mellem Vejle og Kolding.

Ved drabsforsøget blev en 23-årig litauisk mand overfaldet af fire til fem gerningsmænd og tildelt flere knivstik samt slag og spark. Han blev blandt andet stukket i lysken og i maven. Han var kortvarigt i livsfare.

Vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi fortalte torsdag, at det var flere personer fra Odense og Aarhus, som kendte hinanden, der mødtes på rastepladsen.

- Her kommer der så tilfældigt et par litauere forbi. Der sker så et eller andet mellem de her to grupperinger. Og det ender så med, at den ene litauer bliver stukket flere gange, siger vicepolitiinspektøren.

Politiet advarede torsdag borgere mod at forsøge at tilbageholde Hassan Nasser, hvis man fandt ham.

Men nu har den 22-årige mand altså selv valgt at melde sig til politiet.

To mænd er allerede varetægtsfængslet for overfaldet. Det drejer sig om en 19-årig og en 20-årig mand.

Offeret i sagen er en mand på 23 år. Tidligere har politiet fortalt, at vidner så manden blive jagtet rundt af tre til fem mænd på rastepladsen.