Efterlyst: - Vi kommer ikke hjem, før jeg har forældremyndigheden

37-årig mand, som er efterlyst af politiet for at have kidnappet sin treårige datter, giver nu lyd fra sig

Privatfoto
Privatfoto

- Jeg har lovet min datter noget, som jeg agter at holde, og desuden kommer vi ikke hjem, før jeg har forældremyndigheden igen.

Sådan skriver 37-årige Ulrik Klarskov, der er efterlyst af politiet, på sin Facebook-profil i en af kommentarerne til et billede, han har lagt op af sig selv og sin treårige datter.

Klarskov blev i et grundlovsforhør tirsdag fængslet in absentia - sigtet for at have kidnappet sin datter, som han ikke har forældremyndigheden over. Pigen er syg og har brug for medicin, oplyser politiet.

Se også: Politiet efterlyser bil i bortførelse af 3-årig

Med tre fotos, som er lagt op i går aftes, dokumenterer den 37-årige mand, at han - som politiet mistænker ham for - har datteren hos sig - efter alt at dømme på et hotelværelse. Flere af hans bekendte opfordrer ham til at aflevere datteren tilbage til moderen, men det nægter han kategorisk.

- Kæft jeg bliver ked af at se alt dette, Ulle-dulle... drop det nu, og så husk på den gode retning vi talte om i sommers, skriver en af hans kvindelige bekendte, hvortil Ulrik Klarskov svarer:

- Hvad er der nu galt i det? Vi har det jo godt og hygger os.

Artiklen fortsætter under billedet...

Den 37-årige mand med sin treårige datter, som han ifølge politiet har hentet hos hendes bedsteforældre - selvom han ikke har forældremyndigheden. (Privatfoto)
Den 37-årige mand med sin treårige datter, som han ifølge politiet har hentet hos hendes bedsteforældre - selvom han ikke har forældremyndigheden. (Privatfoto)

Hos Københavns Vestegns Politi er man opmærksom på, at Ulrik Klarskov er aktiv på Facebook.

- Vi har endnu ikke været i kontakt med ham, men han må hjertens gerne tage kontakt til os, så vi kan få løst den her situation. Det er barnets tarv, der kommer først i den her situation, og den lille pige er syg og har behov for sin medicin, siger politikommissær Hans Tonnesen til Ekstra Bladet.

- Vi efterforsker meget bredt i den her sag, og har også modtaget tip fra offentligheden. Men vi har ikke fået det tip, der gør, at vi kan komme i kontakt med ham, tilføjer han.

Se også: Efterlyst: Hans 3-årige datter har brug for medicin

37-årige Ulrik Klarskov hentede mandag morgen sin treårige datter fra bedsteforældrene i på Byvej i Hvidovre. Siden har han været som sunket i jorden, og tidligere onsdag efterlyste Københavns Vestegns Politi den bil, han formodes at køre rundt i - en VW Transporter med nummerpladerne XN 91 663.

Den lille pige, som Ekstra Bladet har valgt at sløre ansigtet på, beskrives af politiet som værende dansk med mellemlangt, lyst hår. Hun var iført orange thermojakke og thermobukser, da hun blev hentet hos sine bedsteforældre.

Ekstra Bladet har været i kontakt med moren til den 3-årige pige, der er dybt berørt af situationen. Gennem en pårørende oplyser moren, at hun på nuværende tidspunkt ikke ønsker at udtale sig i sagen af hensyn til efterforskningen. 

Se også: Politiet: Denne mand mistænkt for at bortføre sin datter

1 af 2 Ulrik Klarskov har angiveligt taget sin treårige datter uden at have forældremyndighed. (Foto: Københavns Vestegns Politi)
2 af 2 Privatfoto