Eks-rocker: Her er Sandbergs eneste mulighed

Brian Sandberg er smidt ud af Bandidos i såkaldt 'bad standing', og det giver ham reelt kun én mulighed, vurderer eks-rocker

Lars Jensen, tidligere bedemand og HA-rocker. Foto: Carsten Andreasen.
Lars Jensen, tidligere bedemand og HA-rocker. Foto: Carsten Andreasen.

Flygt til udlandet.

Det er reelt den eneste mulighed, som Brian Sandberg har, efter at han er smidt ud af rockerklubben Bandidos i 'bad standing', vurderer den tidligere Hells Angels-rocker Lars Jensen. Han har selv prøvet turen med at blive smidt ud af en rockerklub med ondt blod.

- Brian ved godt, at han er jaget vildt nu. Reelt har han kun to muligheder: Flygte ud af landet eller gå til politiet. Hvis han går til politiet, så har han nok fået at vide, at det så går ud over hans familie, så han ender nok med at flygte, siger Lars Jensen til Ekstra Bladet.

Rockernes æreskodeks siger dog, at man ikke går efter familier til upopulære rockere. Men den holder ikke, mener den tidligere rocker.

- De siger godt nok, at de ikke går efter familierne, men det holder altså ikke i virkeligheden, fortæller Lars Jensen.

Brian Sandberg havde for tæt omgang med et andets Bandidos-medlems ekskone. Foto: Facebook. 112 - 31. mar. 2015 - kl. 17:30 Derfor røg Sandberg ud af Bandidos

Grunden til, at Brian Sandberg nu er i farezonen for tæsk, og det som er værre, skyldes, at han ikke længere nyder godt af den beskyttelse, der følger med en rockervest.

- Der ligger en hel masse i at have den vest på, og nu Sandberg har mistet vesten, så har han ingen rettigheder og beskyttelse i subkulturen, siger Lars Jensen, som hilser Sandberg velkommen til et liv uden for rockerverdenen.

- Brian er først og fremmest en hardcore pivskid, når det kommer til stykket. Så det bliver lidt af en omvæltning for ham, ikke at have en vest at varme sig i. Men ellers vil jeg da hilse ham velkommen herude i friheden, fortæller den tidligere rocker.

Lars Jensens udtalelser bekræftes af kilder i miljøet.

Nok er man ikke så nærtagende, når det gælder brud på straffeloven. Til gengæld er miljøet præget af Janteloven. Og med sin flamboyante facon, der inkluderer flere daglige opdateringer på facebook, er der mange, der mener, Brian Sandberg spiller en tand eller to for smart.

Grunden til at Brian Sandberg er kommet i såkaldt 'bad standing' hos rockerklubben Bandidos, er, at han har været en smule for pigeglad i en sag, der involverer en ekskone til et medlem af Bandidos.

Det oplyser Michael 'Kokken' Rosenvold, Bandidos præsident i Europa og Asien, til Ekstra Bladet.

Gucci-rockeren Brian Sandberg er ude af Bandidos, oplyser klubbens europaleder Michael 'Kokken' Rosenvold til Ekstra Bladet. (Foto: Kenneth Meyer) 112 - 31. mar. 2015 - kl. 15:31 Sandberg smidt ud af Bandidos

Ekstra Bladet erfarer fra flere af hinanden uafhængige kilder, at Brian Sandberg fik tæsk af flere Bandidos-medlemmer, da han fik overbragt beskeden om, at han er smidt ud i bad standing.

Bandidos afviser dog over for Ekstra Bladet, at Brian Sandberg har fået tæsk i forbindelse med udsmidningen.

Sandberg har fået sin Bandidos-vest flået af - og har ved samme lejlighed fået både tæsk og besked på at slette sine klub-tatoveringer. Foto: Tariq Mikkel Khan 112 - 31. mar. 2015 - kl. 17:07 Sandberg fik tæsk - nu skal han slette tatoveringer

I slutningen af 1990'erne blev Brian Sandberg også smidt ud af Hells Angels. Han blev dog senere taget til nåde og var derefter hovedkraften i opbygningen af støttegruppen AK81.

112 - 31. mar. 2015 - kl. 16:49 Hells Angels: Sandberg er uønsket hos os

I 'Den store rockersag' i Østre Landsret blev Brian Sandberg frifundet for to drabsforsøg, men dømt for et kølleoverfald ved Brorsons Kirke.

Midt under sagen kom det frem, at han havde forladt Hells Angels med status af "Left". Det betød, at der ikke var ondt blod mellem ham og Hells Angels.

Se også: Sandberg raser over ny rockerbog: Stikkersvin!

Brian Sandberg blev optaget i Bandidos i december 2012. For nylig blev han udnævnt til såkaldt Nomad (forbindelsesofficer) med tilknytning til Bandidos i Holland.

Brian Sandberg blev for alvor kendt i den brede befolkning tilbage i 2008 i forbindelse med IT Factory-skandalen. Under sagen kom det frem, at bedrageridømte Stein Bagger, som var direktør i IT Factory, havde haft Sandberg ansat som sikkerhedsvagt.

Sådan foregik det, da Sandberg røg ud af Bandidos.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere