Eks-rocker vidste han skulle dø: Bestilte sin gravsten

Kenneth Peder Haugstrup var en så jaget mand i det kriminelle miljø, at han forudså sin egen snarlige død - og fik ret

Gerningsstedet, hvor eksrocker Kenneth Peder Haugstrup blev fundet dræbt. Arkivfoto: Per Ramussen
Gerningsstedet, hvor eksrocker Kenneth Peder Haugstrup blev fundet dræbt. Arkivfoto: Per Ramussen

Den nu afdøde eks-rocker Kenneth Peder Haugstrup var så overbevist om, at han ville blive dræbt af gangstere, at han ligefrem bestilte sin egen gravsten.

Forud for drabet på ham den 29.-30. marts sidste år, besøgte den 41-årige stærkt jagede mand en stenhugger i Odense for at få klarlagt, hvad der skulle stå på gravstenen.

Det er ifølge fyens.dk kommet frem i retsmøderne mod den 35-årige mand, som i disse dage står tiltalt for drabet på Kenneth Peder Haugstrup  ved et nævningeting i Odense.

Se også: Kenneth blev stukket ihjel: Bestilte sin egen gravsten

To knivstik i ryggen
Anklagemyndigheden mener, at den 35-årige myrdede Kenneth Peder Haugstrup med to knivstik i ryggen.

- Kenneth Peder Haugstrup havde bestilt sin egen gravsten. Det gør man kun, når man er bange og føler, man er jaget vildt, sagde advokat Jan Hollmén Olesen, som er forsvarer for den 35-årige drabstiltalte mand, ifølge fyens.dk.

 

 

Den 29. marts afsiger retten sin dom om selve skyldsspørgsmålet.

Teknikerne rejste et telt over den dræbte Kenneth Haugstrup, som blev fundet i sin bil. (Foto: Per Rasmussen) 112 - 9. mar. 2016 - kl. 08:58 Kenneth blev stukket ihjel: Bekendt i retten for drab

Tiltalt er på fri fod
Drabssagen udspiller sig i det hele taget under meget usædvanlige rammer. For den tiltalte mand er nemlig ikke fængslet. Han er på fri fod og kommer cyklende til retsmøderne.

Gerningsvåbenet er ifølge fyens.dk aldrig blevet fundet og ingen har set drabet. Beviserne mod den tiltalte mand er så svage, at han blev løsladt fra sin varetægtsfængsling.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere