Elever meldt til politiet: Onanerede i glasur og serverede wienerbrød for læreren

Læreren syntes, kagen smagte lidt mærkeligt. Det var der en grund til…

To elever har fået røven på komedie, efter at de fandt p åat blande sæd med glasur. Arkivfoto: Polfoto
To elever har fået røven på komedie, efter at de fandt p åat blande sæd med glasur. Arkivfoto: Polfoto

En hjemkundskabslærer fra Omaha Westside High School fik sig en temmelig ubehagelig overraskelse i en af sine timer for nylig, hvor tre af hendes elever besluttede sig for at lave en ret ondskabsfuld prank. Det skriver Omaha.com.

Midt i timen gik drengene, 14 og 15 år, sammen ud på toilettet, og med sig havde de taget beholderen til glasuren, som skulle bruges til at glasere de wienerbrødsstykker – såkaldte turnovers – som de havde fået til opgave at bage.

På toilettet gav to af drengene sig til at onanere i beholderen, og blande deres sæd med glasuren, før de vendte tilbage til klasseværelset, og smurte væsken på bagværket.

Derefter ventede de på, at lærerinden kom hen til deres gruppe for at smage på resultatet. Da hun satte tænderne i en af kagerne, skriver det lokale medie, bemærkede hun, at den smagte lidt mærkeligt. Kort efter fortalte en af de andre elever læreren, hvad de tre drenge havde planlagt med glasuren.

Drengene røg prompte op på skolens kontor, hvor to af dem med det samme indrømmede deres usædvanlige misgerning. Den tredje fortalte, at han havde fået kolde fødder, mens de var ude på toilettet.

Politiet blev tilkaldt, og da betjente ankom til skolen, hvor de tre drenge går på første år, konfiskerede de drengenes sædholdige glasurbeholder.

Politiet håbede at kunne sigte drengene efter den samme Nebraska-lovgivning, som gør det ulovligt at spytte på politibetjente, men det lykkedes ikke at få nogen af paragrafferne til at passe ned over drengenes gerning.

En talsperson for Omaha Westside High School siger til Omaha.com, at drengene vil blive straffet, men vil ikke gå nærmere i detaljer med, hvad denne straf kommer til at bestå i.

Drengenes sag skal nu behandles i ungdomsretten, hvor de er sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen