Emilie Mengs far står frem: Mindes det sidste han sagde til sin datter

Emilie Mengs far Nicolai Skovgård taler ud om mordet på datteren

Her blev Emilie fundet.

Sidste sommer mistede Nicolai Skovgård sit eneste barn. Emilie Meng forsvandt efter en bytur og blev fundet død i en mose fem måneder senere. I BT står han nu frem og fortæller om savnet og sin sidste stund med datteren.

- Emilie er mit eneste barn. Så hun var den eneste, jeg havde tilbage, siger Nicolai Skovgård til BT.

Flytttede væk
I dag bor han i Aalborg, hvor han flyttede til, da han og Emilies mor gik fra hinanden, da deres datter var otte år gammel. Her har han også sidste minde med Emilie. Hun var kommet til Aalborg for at sige farvel til sin farmor, som var gået bort. Her havde de to et stille øjeblik i farmorens kælder.

- Det skulle vise sig at blive den sidste gang, vi så hinanden. Der sagde jeg til hende: 'Jeg er ked af, Emilie, at jeg ikke har været der ret meget for dig. For det har jeg jo sådan set ikke. Men vi ved jo godt, at vi elsker hinanden,' siger han.

(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

Fortryder
Den 46-årige rørlægger fortryder i dag, at han ikke havde mere kontakt med Emilie og fortæller samtidig, at han gik 'helt ned med flaget', da han fik opkaldet om, at Emilie var blevet fundet i en mose ved Regnemarks Bakke i Borup på Sjælland.

Det var Emilies moster, som måtte lave opkaldet til Nicolai, og da han hørte de kendetegn, politiet kunne fortælle om, vidste han, at det var hans datter, de havde fundet.

Selvom han gerne ville have været der mere for Emilie, ved han, at Emilies papfar er en god mand, som har passet godt på hans pige.

Morder på fri fod
Politiet har lige siden Emilie forsvandt arbejdet på højtryk for at opklare sagen, men Emilies morder er stadig på fri fod. Der er dog ingen tvivl om, at efterforskningen stadig kører på fuldt tryk.

I starten af april var et område omkring Korsør Station afspærret af politiet. Politiet gennemgik endnu en gang området omkring stationen i forbindelse med efterforskningen af drabet.

- Det er en ganske almindelig undersøgelse i sagen. Vi reager ikke på et tip, men vi laver nogle opfølgende undersøgelser i vores efterforskning, sagde efterforskningsleder Søren Ravn fra Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi til Ekstra Bladet.

Også i slutning af marts var politiet ude og grave efter spor. Her var det et område på Motalavej i Korsør, som blev undersøgt med skovle og hunde.

Der blev blandt andet gravet i jorden i forbindelse med den eftersøgning, som politiet lavede i Korsør i marts. Foto: Per Rasmussen
Der blev blandt andet gravet i jorden i forbindelse med den eftersøgning, som politiet lavede i Korsør i marts. Foto: Per Rasmussen
 

- Det er en rutinemæssig eftersøgning med hunde oppe i et område på Motalavej, som vi foretager efter nogle oplysninger i sagen. Og den har ikke givet nogen spor i forhold til Emilie-sagen, sagde Søren Ravn-Nielsen.

- Det er nogle oplysninger i sagen, som vi ville enten af- eller bekræfte. Og det er det, der er baggrunden. Det er fuldstændig rutinemæssigt, som vi har gjort det i en række andre sammenhænge, siger han uden at ville komme nærmere, hvad oplysningerne gik ud på.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere