En herreløs hund blev fundet såret med en kniv i nakken

Politiet i Skotland efterlyser nu gerningsmændene til det grove knivoverfald på hunden - Vi skal advare mod voldsomme billeder

Stakkels hund. Den sårede Johnston Bull Terrier ser meget medtaget ud her på operationsbordet hos dyrlægen. (Foto: Scottish SPCA)
Stakkels hund. Den sårede Johnston Bull Terrier ser meget medtaget ud her på operationsbordet hos dyrlægen. (Foto: Scottish SPCA)

En herreløs hund er blevet fundet på gaden i storbyen Edinburgh i Skotland blødende fra hovedet og med en kniv i nakken. Hunden, der er af racen Johnston Bull Terrier, blødte kraftigt fra sit hoved og blev indleveret hos en dyrlæge. Og her opdagede dyrlægen årsagen til de kraftige blødninger. Dyrlægen fandt nemlig et knivblad i nakken på hunden. Meget peger på, at skæftet på kniven er knækket i forbindelse med den voldsomme dyremishandling.

Det skriver flere medier heriblandt The Edinburgh Reporter og Oxford Mail.

Den skotske dyrevelfærdsorganisation, SPCA, lagde også et opslag ud på twitter, hvor de efterlyste gerningsmanden eller gerningsmændene.

John Toule fra SPCA fortæller, at hunden, på trods af sine alvorlige skader, overlevede det voldsomme knivangreb og nu er i bedring efter en vellykket operation.

SPCA fik en anmeldelse 7. januar fra en borger i Edinburgh, der fortalte om den blødende hund.

- Hunden blev hurtigt kørt til dyrlægen, der kort efter fandt et knivblad dybt begravet i nakken på hunden, så man ikke kunne se det, fortæller John Toule, der nu efterlyser vidner til det voldsomme overfald på hunden.