Endnu en bilist taget med vanvidspromille

En 55-årig kvindelig bilist blev taget med en promille på 3,69

En 55-årig kvinde fra Skjern er torsdag blevet sigtet for spirituskørsel og har fået beslaglagt sin bil.

Det oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi over for Ekstra Bladet.

- Hun bliver alkotestet til 3,5. Så vælger vi at teste hende igen efter et kvarter for at være sikre på, at det ikke var vores alkometer, den var gal med. Anden gang viser den så 3,69, siger vagtchef Kjeld Nedergaard. 

Den 55-årige kvinde har været anholdt og fået taget en blodprøve.

- Hun nægter sig skyldig i spirituskørsel, og hun modsætter sig beslaglæggelsen af sin bil, fortæller vagtchefen.

Kvinden blev stoppet 13.53 i en Stauning mellem Ringkøbing og Skjern.

Vagtchefen oplyser, at kvinden ikke er kendt af politiet i forvejen, og at hun tilsyneladende ikke havde påkørt noget under sin kørsel,

Den kvindelige bilists vanvidsridt sker kun en dag efter, at Syd- og Sønderjyllands stoppede en bilist med en promille, der var endnu højere.

- Promillen viste 3,75, da han pustede i alkometeret. Et kvarter efter fik han lov at puste igen, og der var promillen ikke gået ned. Det er fuldstændig vanvittigt, sagde vagtchef Erik Lindholdt til Ekstra Bladet.

- Det er helt vildt, at han overhovedet kunne starte sit køretøj. Vi har stoppet folk med en promille på omkring tre, men jeg erindrer ikke, at vi har stoppet nogen med så høj promille, sagde han.

Den 44-årige mand fik også beslaglagt sit køretøj, hvilket loven giver mulighed, hvis føreren har en promille på mere end 2,15.