Fældet af far: 4-årigs lig skjult med kattegrus

Nye detaljer om mordet på den 4-årige flygtningedreng Mohamed, der har været forsvundet i en måned

Politiet i Berlin offentliggjorde onsdag disse nye overvågningsbilleder af den fireårige og hans bortfører. Nu er Mohamed fundet død, mens bortføreren er anholdt. (Video: Berlin Polizei)

Efter en måneds intensiv menneskejagt lykkedes det i går tysk politi at anholde den 32-årige mand, der for en måned siden bortførte en 4-årig flygtningedreng fra en legeplads i Berlin, mens hans mor befandt sig på et indregistrerings-center kort derfra.

Politiet måtte ved samme lejlighed konstatere, at den 4-årige dreng ikke længere var i live.

4-årige Mohamed blev fundet igår fundet i bagagerummet på den 32-årige tyske mands hvid bil (Politifoto)
4-årige Mohamed blev fundet igår fundet i bagagerummet på den 32-årige tyske mands hvid bil (Politifoto)

Ved nærmere undersøgelser af den 32-åriges bopæl fandt det tyske politi torsdag morgen liget af 4-årige Mohamed, der var skjult i bagagerummet på den tyske mands hvide Dacia.

Ifølge det tyske medie Bild, lå den 4-årige dreng i bagagerummet skjult i en plastikkasse. Kassen var fyldt op med kattegrus, mens et klæde var lagt henover for at dække den makabre last.

Afsløret af far
Forud for fundet af drengens lig, har politiet løbende haft offentliggjort overvågningsbilleder af den - i første omgang ukendte - gerningsmand, mens han hånd i hånd med 4-årige Mohamed forlod området.

Onsdag offentliggjorde politiet nye, skarpere fotos af den 32-årige sammen med en dusør på 10.000 euro og det var efter alt at dømme de nye fotos, der fik skub i sagen.

Det var i bagagerummet på denne bil, at den blot fireårige Mohamed blev fundet død. (Foto: Abix)
Det var i bagagerummet på denne bil, at den blot fireårige Mohamed blev fundet død. (Foto: Abix)
 

112 - 29. okt. 2015 - kl. 13:22 Lig af 4-årig dreng fundet i bagagerum: Bortfører anholdt

Sammen med sine forældre boede den 32-årige i et den lille by Niedergörsdorf udenfor Berlin. Da overvågningsbillederne blev offentliggjort onsdag, konfronterede forældrene ifølge Bild, sønnen med billederne.

Onsdag aften forklarede den 32-årige gerningsmand grædende til sin mor, at han havde gjort noget slemt, hvorefter hans far konfronterede ham med de nye overvågningsbilleder.

Det var i bagagerummet på denne bil, at den blot fireårige Mohamed blev fundet død. (Foto: Abix) 112 - 29. okt. 2015 - kl. 20:33 Fireårig dreng fundet dræbt: Her er politiets næste skridt

- Det er dig på billederne, fortæller den chokerede far til den tyske avis, at han havde sagt til sønnen.

I første omgang ville den 32-årige mand ikke erkende det, men torsdag morgen krøb han til korset, hvorefter forældrene tilkaldte det tyske politi.

Død i dagevis
Den 4-årige dreng skal nu obduceres af retsmedicinere i Berlin.

- Liget viser, at døden er indtruffet for flere dage siden, siger anklager Michael von Hagen til Bild.

Obduktionen skal præcisere, hvad der er overgået drengen og nærmere fastslå, hvor lang tid, han har været død.