Fængslet for skyderi i storcenter

Blev anholdt under en rutinemæssig kontrol

Her kan du se video fra stedet. Det er optaget den dag, skyderiet fandt sted. (Video: Linda Johansen og Kenneth Meyer)

RETTEN PÅ FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): En 20-årig mand blev her til eftermiddag varetægtsfængslet i fem dage indtil den 16. april, hvor tre andre sigtede for drabsforsøg i Fields i forvejen er varetægtsfængslet til.

Manden, der er sigtet for drabsforsøg med både skud og knivstik ved indkøbscenteret  Fields den 18. marts samt for at have været i besiddelse af både stik og skydevåben, nægter sig skyldig i begge sigtelser, meddelte hans forsvarer Hannah Krog i retten.

  Foto: Privat 112 - 11. apr. 2015 - kl. 09:36 Nye anholdelser for skyderiet fra Fields

Men dommeren fandt altså, at der er begrundet mistanke om, at den 20-årige har gjort sig skyldig i de rejste sigtelser.

Den 20-årige slap, ifølge politiet, væk efter skyderiet i Fields, men var blevet fanget på videoovervågning i centeret. Han har siden været efterlyst af politiet med navn og foto, både i Station 2 og i Ekstra Bladet. Den 20-årige blev anholdt i aftes klokken 22.55 hvor han blev han snuppet af Nordsjællands Politi i en rutinemæssig kontrol.

Den 21-årige blev skudt, da han sad bag rattet i bilen. Hans 25-årige storebror var med i bilen og er blandt de anholdte fra det formodede hævn-opgør i Field´s i går.  (Foto: Kenneth Meyer) 112 - 19. mar. 2015 - kl. 15:28 Så sin bror blive skudt: Tog hævn i Field's

Den 20-årige selv sad i retten med en flaske vand i hånden og mindede mest af alt om en tynd splejs. På begæring fra anklageren besluttede retten at lukke dørene af hensyn til efterforskningen, der foregår i miljøet  mellem to bandegrupperinger.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere