Fængslet for vold

En 32-årig mand er varetægtsfængslet i fire uger efter grundlovsforhør fredag. Han er sigtet for at have slået en 44-årig mand flere gange

En 32-årig mand fra Roskilde blev fredag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for at have overfaldet en 44-årig mand den 20. september.

Den 32-årige slog i følge sigtelsen først den 44-årige en enkelt gang i ansigtet. Herefter gik de to mænd ind i den 44-åriges stuelejlighed, hvor den sigtede 32-årige tildelte den forurettede adskillige slag og spark i hovedet og på overkroppen.

Den sigtede nægter sig skyldig.

Ifølge specialanklager Camilla Meding kom det ikke frem i grundlovsforhøret, hvad der ligger forud for episoden.

- De to mænd færdes i det samme miljø i Roskilde, men de kender ikke hinanden personligt. Hverken sigtede eller forurettede har kunnet forklare, hvad der lå forud, siger hun.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at politiet modtog anmeldelsen 20. september klokken 18.13.

- Siden har vi foretaget forhøringer i miljøet for at finde frem til den 32-årige mand, og det førte til anholdelse af manden fredag morgen, siger Camilla Schouw Broholm fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den sigtede 32-årige er tidligere straffet for lignende tilfælde. Specialanklager Camilla Meding oplyser, at manden efter grundlovsforhøret er blevet varetægtsfængslet i fire uger på baggrund af gentagelses- og påvirkningsrisiko.

Kendelsen blev ikke kæret.