Fængslet for voldtægt på kaserne

Ung kvinde har anmeldt, at hun blev voldtaget på Beredskabscenter Midtjylland

Ved du noget? Tip os på sms 1224 (koster alm. takst) eller på mail: 1224@eb.dk

For lukkede døre er en 36-årig mand blevet sigtet og varetægtsfængslet for voldtægt på Beredskabscenter Midtjylland. Det skete ved et grundlovsforhør i Retten i Viborg fredag, oplyser Midt- og Vestjyllands Anklagere på Twitter.

Som Ekstra Bladet skrev i går anmeldte en ung kvinde i 20-års-alderen om morgenen, at hun var blevet voldtaget natten til fredag.

Se også: Anholdt for voldtægt på Beredskabsstyrelsens kaserne

Både den forurettede kvinde og den sigtede er blevet retsmedicinsk undersøgt, og der er foretaget kriminaltekniske undersøgelser på det formodede gerningssted.

Til Herning Folkeblad har Henning Præstegaard, lokal efterforskning Herning, oplyst, at voldtægten skulle være sket i forbindelse med et røgdykkerkursus, og at den ene af de to involverede parter var kursist på kurset.

Ansat i søværnet
Ekstra Bladet erfarer, at den sigtede er ansat i søværnet, og at han sammen med kolleger var under uddannelse til røgdykker hos Beredskabsstyrelsen.

Kursusdeltagere var angiveligt 'i byen' torsdag aften, hvor de mødte nogle piger, der tog med på kasernen. Det er ellers ikke tilladt at tage gæster med på værelserne.

Den 36-årige mand er foreløbig fængslet i tre uger frem til 4. januar 2019. Afgørelsen blev ikke kæret.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere