Fængslet: Slog ældre kvinde af cyklen

En 78-årige kvinde fik så voldsomme skader, da hun mandag blev væltet af cyklen med et slag fra et cykelpumpe, at hun blev indlagt til behandling på Rigshospitalets Traumecenter

En 31-årig mand fra Gentofte er tirsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger, efter han mandag begik et tilsyneladende fuldstændig umotiveret overfald mod en ældre kvinde.

Det oplyser Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Manden var angiveligt i færd med at lave hærværk på en bil på Agertoften, da den 78-årige kvinde kom cyklende forbi. En kvinde, der ejede bilen og fra sit vindue bevidnede episoden, havde politiet i røret for at anmelde hærværket, da manden pludselig gik amok.

Se også: Kvinde slået af cyklen med et jernrør

Ifølge politiet vendte han sig om og slog cykelpumpen, som han havde brugt til at ridse bilen med, mod den ældre kvinde, som væltede af cyklen. Hun blev så kvæstet, at hun blev kørt til Rigshospitalets Traumecenter til behandling.

Manden blev anholdt i området kort efter og blev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Lyngby i dag, hvor en dommer altså valgte at fængsle manden i foreløbigt fire uger.

Der er ingen meldinger om, hvordan manden forholder sig til sigtelsen, som lyder på vold efter straffelovens §245 - altså grov vold.