Faldt af færge: Dansk kvinde død i Thailand

Kvinden faldt over bord om natten, og hendes lig blev derfor først fundet nogle timer senere

Det var på færgen til øen Koh Chang i Thailand, at den danske kvinde faldt over bord. (Arkivfoto: Christer Holte)
Det var på færgen til øen Koh Chang i Thailand, at den danske kvinde faldt over bord. (Arkivfoto: Christer Holte)

Ved du noget om sagen, har du sejlet med færgen eller er du i området? Skriv en sms til Ekstra Bladet på 1224 (alm. sms-takst) eller en mail til 1224@eb.dk

Liget af en ældre, dansk kvinde blev fredag morgen lokal tid fundet i vandet ved øen Koh Chang i Thailand. Det skriver Thailandske medier.

Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter over for Ekstra Bladet, at en dansker er omkommet i Thailand. De pårørende er underrettet.

Kvinden var på ferie med sin mand i Thailand, og de to var på vej over til øen Koh Chang med en færge, da hun pludselig røg over bord. Der var mørkt, og man kunne derfor umiddelbart ikke finde kvinden.

Myndighederne iværksatte dog ifølge Bangkok Post en eftersøgning fredag morgen lokal tid, og det var derefter, at man fandt liget af danskeren.

Anden turist over bord
Det var på den sidste rute omkring klokken 19.30 lokal tid torsdag, at kvinden faldt over bord. Ifølge det thailandske medie vendte kaptajnen på færgen om lige med det samme, da han fik at vide, at danskeren var faldt af.

Det var ham, som efter en time sejlede de øvrige passagerer til land og derefter tilkaldte myndighederne.

Dødsfaldet sker, to dage efter en kinesisk turist røg over bord på en lignende færge. Pågældende blev dog reddet sikkert i land.

1 af 2 Billedet her er taget på øen Koh Chang, som kvinden var på vej over til med færge. Billedet er arkiv (Foto: John Njor)
2 af 2 Det var på færgen til øen Koh Chang i Thailand, at den danske kvinde faldt over bord. (Arkivfoto: Christer Holte)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere