Faldt i vandet: Slæbt efter båd i timevis

Manden blev fløjet til tjek på sygehuset efterfølgende

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

Det var en afkræftet mand, der blev bjærget sydøst for Hvide Sande, efter han var faldet i vandet fra sin båd i Ringkøbing Fjord.

Han var sejlet ud alene og var faldet over bord af endnu ukendt årsager.

- Men de har klogeligt nok monteret et reb, som slæber efter båden i tilfælde af at det skulle ske. Og det er det, han får fat i. Men han kan ikke bjærge sig om bord, fordi han er alene, så han hænger efter båden og bliver slæbt efter den i rimeligt lang tid, før båden går på grund, fortæller Per Jensen fra redningsstationen i Hvide Sande til Ekstra Bladet.

Det var TV Midtvest, der skrev om historien i første omgang. Redningsstationen i Hvide Sande modtog meldingen omkring klokken 01.30 natten til lørdag

Manden havde en form for redningsvest på, men det er uvist, om han bandt rebet fast i den eller holdt rebet fast i hånden.

Først da manden gik på grund, kunne han ringe til sin søn, som tilkaldte hjælp, og redningsstationen stillede med fire mand, der fandt ham.

- Han var træt og medtaget. Det er klart, at han er påvirket, fortæller Per Jensen fra redningsstationen i Hvide Sande.

En læge om bord på redningshelikopteren vurderede, at han lige skulle til tjek på Skejby Sygehus.

Ifølge Per Jensen er der ingen tvivl om, at manden var heldig, at det skete nu og ikke for en måned siden.

- Det er jo positivt, at vi har haft en periode med varmt vand. Jeg tror, der er 23-24 grader inde i fjorden. Men der er ingen tvivl om, at det stadig afkøler kroppen, siger han.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere