Faldt ned fra altan: Kvinde overlever

En 55-årig kvinde fra Kerteminde var heldig med ikke at ramme asfalten i gården med hovedet først, da hun faldt ud fra 2. sal under vinduespudsning.

En 55-årig kvinde faldt søndag ned fra 2. sal i bygning i Frederiksgade i Slagelse. Kvinden var ved at pudse vinduer ind mod gården. (Foto: Per Rasmussen)
En 55-årig kvinde faldt søndag ned fra 2. sal i bygning i Frederiksgade i Slagelse. Kvinden var ved at pudse vinduer ind mod gården. (Foto: Per Rasmussen)

En 55-årig kvinde fra Kerteminde overlever det voldsomme styrt fra 2. sal i sin sengeliggende fars bolig i Frederiksgade i Slagelse, hvor hun søndag var på besøg for at hjælpe ham.

Det skriver avisen Sjællandske.

Kvinden valgte under besøget hos sin far at pudse hans vinduer, og det er politiets opfattelse, at hun stillede sig op på en trappestige ude på den lille altan for at nå. Først faldt hun fra trappestigen og siden faldt hun ud over altankanten og ned i gården.

Se også: Kvinde faldet fra 2. sal

Hun pådrog sig svære brudskader på ben og bækken, men undgik at komme til skade med sit hoved. Hun slap ifølge politikommissær Kurt G. Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ualmindeligt nådigt fra det vilde fald.

- Meldingen fra Rigshospitalet er, at hun er uden for livsfare. Der er ingen tvivl om, at hun har været heldig ikke at ramme fliserne med hovedet først, for så kunne det være gået langt værre, siger Kurt G. Nielsen.

Det er uvist, hvor længe kvinden har ligget i gården efter faldet, hvor hun tilsyneladende lå bevidstløs i en periode. Hendes far registrerede ikke, at noget var galt, og en tilfældig fandt kvinden. På det tidspunkt var hun temmelig kold.

Den 55-årige er stadig i behandling på Riget for sine skader.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere