Familie fængslet: Sigtet for mishandling af tre små børn

Børnene slået med pinde, køller og klipklappere, lyder sigtelsen

Tre syriske familiemedlemmer er i dag blevet varetægtsfængslet i Københavns dommervagt, sigtet for mishandling af tre børn i familien, en ni-årig og to syv-årige.

Der er tale om en far, en onkel og en tante, der alle nægter sig skyldige, men som blev fængslet i foreløbig 13 dage, mens politiet efterforsker sagen.

Sigtelserne mod de tre familiemedlemmer er forskellige.

Den 38-årige onkel sigtes for grov vold mod alle tre børn, idet han flere gange om ugen slog børnene på kroppen og under fødderne og på håndfladerne med en pind, kølle eller en lineal og flere gange om ugen også gav dem lussinger med flad hånd.

Det skete, ifølge sigtelsen, i perioden fra 15. oktober sidste år til 10. januar i år i familiens hjem.

Bundet med sjippetov
Den 39-årige far sigtes for vold og mishandling af to af børnene, sin ni-årige datter og sin syv-årige søn, idet han fire-fem gange om ugen slog børnene på kroppen og under fødderne med en pind, kølle eller et reb. Det skete fra 13. december 2016 til 10. januar i år.

Endelig sigtes den 32-årige tante for vold mod alle tre børn fra den 15. oktober sidste år til den 10. januar i år, hvor hun skal have slået dem på kroppen med hånden og med klipklapper sko. Desuden har hun, ifølge sigtelsen, bundet børnene på hænder og fødder med et tørklæde og et sjippetov.

Ekstra Bladet erfarer, at det var de sociale myndigheder i familiens hjemkommune, som meldte sagen til politiet, og børnene har været videoafhørt inden politiet skred til anholdelse i går.

De tre familiemedlemmer tog forbehold med hensyn til kære af varetægtsfængslingen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere