Familie til mergelgravs-offer: Tilgiv os

De efterladte til Jonathan Holst Nielsen, der blev dræbt og smidt i mergelgrav, har skrevet rørende brev

Frømænd fra Søværnet ledte onsdag efter spor i mergelgraven, efter at den døde person, der senere viste sig at være Jonathan Holst Nielsen, blev fundet dagen før. (Foto: Per Rasmussen)

34-årige Jonathan Holst Nielsen blev i sidste uge fundet død i en mergelgrav lidt nord for Herlufmagle på Sydsjælland.

Her havde han formentlig ligget i over to måneder, men forbrydelsen bag er fortsat ikke opklaret.

Kriminalteknikere og dykkere var onsdag til stede ved mergelgraven for at undersøge de nærmere omstændigheder omkring ligfundet. (Foto: Ulrik Bachmann) 112 - 24. apr. 2015 - kl. 11:42 Mystisk mergelgrav-lig: Ingen anholdte

For de efterladte til den 34-årige Jonathan gav fundet dog et svar på deres spørgsmål om, hvad der var sket med Jonathan, som de ikke havde hørt fra siden 25. januar i år.

Kriminalteknikere og dykkere var onsdag til stede ved mergelgraven for at undersøge de nærmere omstændigheder omkring ligfundet. (Foto: Ulrik Bachmann) 112 - 23. apr. 2015 - kl. 17:22 Drabs-ekspert: Det kan liget i mergel-graven afsløre

Fortsat en gåde
I et brev sendt ud til kollegaer giver Jonathans forældre og søster nu udtryk for deres sorg og tanker efter tabet af deres søn og bror, og tv2.dk har med familiens tilladelse efterfølgende bragt dele af brevet, som oprindeligt var skrevet på engelsk.

- Min hustru (..), Jonathans søster (..) og jeg ønsker først og fremmest at udtrykke vores oprigtige taknemmelighed for al den varme og medfølelse, vi er blevet mødt med - af vores familie, venner, kolleger og naboer. Det har været overvældende, men afholder os på samme tid fra at falde helt fra hinanden, skriver familien blandt andet ifølge tv2.dk.

Kriminalteknikere og dykkere var onsdag til stede ved mergelgraven for at undersøge de nærmere omstændigheder omkring ligfundet. (Foto: Ulrik Bachmann) 112 - 24. apr. 2015 - kl. 06:44 Teori i mergelgrav-mysteriet: Dræbt mand mistænkt for tyveri fra hash-liga

Familien skriver i brevet, at drabet for dem, fortsat er en gåde, men at Jonathan, som de beskriver som glad og hjælpsom, formentlig havde dele af sit liv, som han ikke delte med resten af familien.

- Jonathan, tilgiv os, at vi ikke var i stand til at guide dig bedre, slutter de.

Skudt og bagbundet
Den 34-årige Jonathan blev fundet tirsdag 22. april i mergelgraven, hvor han var bundet på hænder og fødder samt tynget ned med vægte.

Kriminalteknikere og dykkere var onsdag til stede ved mergelgraven for at undersøge de nærmere omstændigheder omkring ligfundet (Foto: Ulrik Bachmann) 112 - 24. apr. 2015 - kl. 23:17 Anklage: Politiet ville ikke efterlyse dræbte Jonathan i pressen

Politiets undersøgelser kunne efterfølgende konkludere, at han var blevet skudt, og at han var død, inden han blev smidt i mergelgraven.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var drabet på den unge mand, der senest havde bopæl i københavnsområdet, en foreløbig kulmination på et opgør om et stjålent parti hash.

Kriminalteknikere og dykkere var onsdag til stede ved mergelgraven for at undersøge de nærmere omstændigheder omkring ligfundet. (Foto: Ulrik Bachmann) 112 - 24. apr. 2015 - kl. 12:41 Drab i mergelgrav: Jonathan skudt og efterladt

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har dog ikke ønsket at be- eller afkræfte de oplysninger, og de holder fortsat kortene om efterforskningen tæt ind til kroppen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere