Familien Fisfis i chok: De hentede ham midt om natten

Fisfis' familie bekræfter over for Ekstra Bladet, at han er sendt hjem til Libanon

Den 45-årige hash-gangster kendt under navnet Fisfis fik ikke lang tid til at sige farvel til sin familie. Midt om natten blev de vækket af en noget overraskende opkald

Her fik de besked om at 45-årige Mahmoud Khalil Salem netop var blevet afhentet og sat på et fly mod Libanon. Det fortæller et nært familiemedlem til Fisfis til Ekstra Bladet.

- Natten til tirsdag omkring klokken 2 bliver jeg ringet op. Det er Fisfis, der fortæller, at han og alle hans ting er blevet hentet, og nu skal han sendes hjem. Vi er meget chokerede og kan slet ikke forstå, at vi ikke har fået lov til at sige farvel, fortæller familiemedlemmet, der ikke ønsker at stå frem i Ekstra Bladet.

De to familiemedlemmer, som Ekstra Bladet har været i kontakt med, oplyser, at Fisfis' landede i Libanon klokken 07.00 lokal tid tirsdag morgen. Her har han siden sin ankomst opholdt sig hos sin mor.

Forstår ingenting
Begge de to familiemedlemmer understreger, at de oprigtigt er rystede over, at Fisfis' er blevet hentet midt om natten, uden de fik chancen for at sige farvel.

- Jeg forstår slet ikke, hvorfor vi ikke måtte sige farvel. Samtidig kommer det som et stort chok for os, fordi en fra familien netop har været i Libanon for at hente nogle papirer, hvor der stod, at han var i fare, hvis han blev udvist til Libanon.

Angiveligt er han efterlyst af politiet i Lebanon, og  derfor undrer det også Fisfis' konens søster, at han pludselig er blevet sendt ud af Danmark.

- Jeg forstår det ikke, da hans sag ikke var færdigbehandlet endnu. Vi har jo papir på, at han ikke kunne udvises, fordi han var i fare, hvis han skulle til Libanon. Jeg er totalt i chok over, at det er sket på den her måde, fortæller familiemedlemmet.

Familien er fortsat løbende i kontakt med Fisfis.

Advokat: Det undrer mig
Forsvarsadvokat Michael Juul Eriksen ønsker hverken at be- eller afkræfte, hvorvidt hans klient er blevet udsendt til Libanon. Men foreholdt Ekstra Bladets oplysninger, siger Eriksen, at det undrer ham, at Fisfis udsendes på nuværende tidspunkt.

-Nye oplysninger tyder på, at han kan få problemer dernede (i Libanon, red.), siger advokaten og peger på, Fisfis' sag hos Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol også nærmer sig en afgørelse.

-Og så sker det her, uden at vi orienteres, siger Michael Juul Eriksen.

Sagen om den fynske bandeleder fik meget omtale, da Østre Landsret i januar 2011 besluttede, at Fisfis ikke kunne udvises af hensyn til sine otte børn, der bor i Vollsmose i Odense.