Fandt AK-47 i grønt område

Københavns Politi undersøger nu om hittegods har været brugt under bandeskyderier

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller SMS eller MMS på 1224 (koster alm. takst)

Mandag ved middagstid fik Københavns Politi indleveret en noget usædvanlig form for hittegods. To ansatte ved Københavns Kommune afleverede en AK47-riffel - også kendt under navnet Kalasjnikov.

- To gode borgere afleverede en AK47 med magasin uden patroner til politiet, siger Steffen Th. Steffensen, afdelingen for organiseret kriminalitet, til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at våbnet blev fundet i et grønt område ved Lersø Parkallé på grænsen mellem Østerbro og Nørrebro i København.

Et 22-årigt LTF-medlem fik usædvanlig hjælp af sin mor. Arkivfoto: Jacob Jørgensen 112 Mor er den bedste i verden: Hjalp LTF'er med vidnetrusler

- Den var indpakket i en plastikpose, og noget tyder på, at den kun har ligget der i kort tid, siger han.

København var i sidste halvdel af 2017 hårdt plaget af bandeskyderier. Mindst 40 gange var der siden midten af juni skyderier i København som kan relateres til konflikten mellem LTF og Brothas.

- Nu undersøger vi den for tekniske spor, og om den har været brugt under bandeskyderier. Det er derfor, den er landet på mit bord, siger Steffen Th. Steffensen til Ekstra Bladet.