Fanget på kamera: Her prøver hun at dræbe svigermor

Trods ihærdige forsøg lykkedes det ikke kvinden at tage livet af svigermoderen

Sangeeta Jains drabsforsøg mod svigermoderen blev filmet af et overvågningskamera. Se det her. (Caters News)

Mange har sikkert i et svagt øjeblik haft lyst til at skaffe svigermor af vejen, men indiske Sangeeta Jain lod det ikke blive ved tanken. Hun gjorde gentagne forsøg på at tage livet af sin 70-årige svigermor, dog uden videre succes.

Det eneste hun fik ud af sine anstrengelser var en politisag på nakken og en offentliggjort video med de mislykkede drabsforsøg, skriver Caters News.

Den 40-årige kvinde fra den nordindiske Uttar Pradesh-region havde ifølge hendes mand, 42-årige Sandip Kumar Jain gentagne gange overfaldet svigerforældrene, hvilket fik ham til at sætte et overvågningskamera op i hjemmet.

- Hun plejede at overfalde og mishandle mine forældre ofte. Jeg satte et overvågningskamera op i håb om at det ville få hende til at ændre sig, men det gjorde hun ikke. Derfor brugte jeg kameraet til at afsløre hende, da ingen ellers troede på mig, når beklagede mig over problemet, siger Sandip Kumar Jain om grunden til, at han ønskede at afsløre sin kone på video, hvilket han i den grad fik gjort.

I videoen ses det hvordan Sangeeta Jain først forsøger at kvæle den sengeliggende ældre kvinde med et tørklæde, mens hun slår hende i hovedet. Da det ikke lykkes, finder hun i stedet en sten, som hun slår svigermoderen i hovedet med adskillige gange. Da hun taber stenen ned bag sengen, lader det dog til at hun giver op. Se videoen over artiklen.

Mirakuløst overlevede den 70-årige svigermor alle drabsforsøgene, som også inkluderede elektriske stød.

Efter overvågningsvideoerne er blevet offentliggjort og Sangeeta Jain er blevet anholdt, er den 70-årige kvinden nu i sikkerhed

Sangeeta Jain hævder selv at videoen er falsk, beretter indiske NDTV.

- De lavede denne her falske video for at få skovlen under mig. De har slået mig så mange gange, det er der ingen video af, siger den 40-årige kvinde som forsvar. Det vides ikke hvilken straf hun står til.

Sandip Kumar Jain har nu søgt skilsmisse fra sin kone.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere