Fanget på kamera: Hjemmeplejer slår sin 94-årige patient

Ifølge politiet førte et skænderi om hundens mad til vold mod den gamle dame

Dorothy Brattens søn filmede mishandlingen af sin mor med et overvågningskamera. Se et uddrag af optagelserne her. Du kan se hele videoen i bunden af artiklen. Video: Memorial Villages Police Department

Da 94-årige Dorothy Brattens søn omkring årsskiftet lagde mærke til at hans mor havde mange blå mærker, valgte han at sætte et overvågningskamera op i hendes lejlighed i Houston, Texas, og det skulle vise sig at hans mistanke var velbegrundet.

Da sønnen nytårsdag så optagelserne igennem, opdagede han nemlig hvordan hjemmeplejeren, 59-årige Brenda Floyd, slog Dorothy Bratten og skældte hende voldsomt ud. Det skriver flere amerikanske medier, blandt andet ABC 13 og lokalmediet KHOU.

Dorothy Bratten lider af Alzheimer og har derfor mistet evnen til at tale, men det afholdt ikke hjemmeplejeren fra at stille flere aggressive spørgsmål.

- Hvorfor giver du hunden menneskemad? kan man blandt andet høre Brenda Floyd råbe af den 94-årige i optagelserne, inden hun slår hende i hovedet flere gange.

59-årige Brenda Floyd er nu efterlyst
59-årige Brenda Floyd er nu efterlyst
 

Efter hendes behandling af den ældre kvinde blev afsløret, er Brenda Floyd gået under jorden, og politiet har nu efterlyst hende med en dusør på 5.000 dollar.

- Familien følte sig tryg ved hende, og hjalp hende oven i købet med at købe en bil så hun kunne komme og pleje, og der var meget, meget skuffede da de så mishandlingen, siger en talsmand for det lokale politi til KHOU.

Brenda Floyd havde arbejdet som hjemmeplejer for Dorothy Bratten i tre år, da mishandlingen blev afsløret.


Se hvad overvågningskameraet optog i videoen her. Du kan se et uddrag af videoen over artiklen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere