Far forsøgte at kvæle datter - hun delte nøgenfotos på Snapchat

Den 14-årige amerikanske pige fik tæv og blev forsøgt kvalt, efter hun delte pikante billeder på sociale medier

45-årige Christian Amason gik amok, da datteren lagde nøgenbilleder på Snapchat. Foto: Privat
45-årige Christian Amason gik amok, da datteren lagde nøgenbilleder på Snapchat. Foto: Privat

Det gik særdeles voldsomt for sig, da en 14-årig pige fra Tennessee skulle stå til regnskab for sine forældre, efter at have delt nøgenbilleder på Snapchat.

Pigens far, 45-årige Christian Amason, har tilstået, at han forsøgte at kvæle sin datter under et voldsomt skænderi. Det skriver New York Post.

Den amerikanske avis har læst politirapporten og her fremgår det, at pigen først havde et skænderi med sin mor, efter at hun havde delt de pikante billeder på Snapchat.

Pigens mor ville give datteren en røvfuld, men den 14-årige nægtede at lade sig afstraffe. Herefter gik faderen amok og overdængede sin 14-årige datter med slag i ansigtet, på ryggen og på benene.

Den 14-årige pige flygtede ind på sit værelse. Faderen fulgte efter og her eskalerede skænderiet yderligere. Den godt 140 kilo tunge mand greb herefter datteren om halsen med begge næver og strammede til, så hun ikke kunne trække vejret.

Datteren overlevede kvælningen og kontaktede sin storesøster, der hjalp hende på politistationen, hvor hun anmeldte sine forældre for vold.

Begge forældre har indrømmet at have slået den 14-årige pige. Christian Amason har desuden erkendt, at han kvalte sin datter, fordi han var rasende over nøgenbillederne.

Christian Amason blev arresteret og er sigtet for børnemishandling, skriver New York Post.

 

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere