Far hentede børnene efter drab

Far afleverede børnene hos farmor efter drabet på 30-årig mor

(Video: Per Rasmussen)

Efter knivdrabet på en 30-årig kvinde i Nakskov i formiddags, hentede den formodede drabsmand parrets tre børn midt i en time på Stormarkskolen. Han sagde til børnene, at nu skulle de hen til farmor, fortæller kilder til Ekstra Bladet.

Klokken 11.35 henvendte den 34-årige mand sig på politistationen i Nakskov og erkendte, at han havde dræbt den 30-årige kvinde med kniv, og at hun lå i lejligheden på Stormarks Allé 40 i Nakskov.

Kort efter blev den 30-årige fundet af politiet, og hun blev erklæret for død på stedet af en akutlæge.

De tre børn, to døtre og en dreng, blev fundet hos den anholdtes mor, hvor han havde afleveret dem - tilsyneladende kort før han meldte sig selv.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi oplyser kun, at drabsmanden og offeret er 'bekendte'.

Efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen vil ikke oplyse nærmere om deres relationer og har ingen kommentarer til Ekstra Bladets oplysninger om, at parret har tre børn sammen.

- Efterforskningen er stadig meget ny, og vi er i fuld gang med at få styr på enkelthederne, siger han.

Politiet har arbejdet på drabsstedet hele dagen med tekniske undersøgelser. (Foto: Per Rasmussen) 112 - 15. apr. 2015 - kl. 16:31 30-årig kvinde dræbt af knivstik

Skoleledelsen på Stormarkskolen har iværksat skolens 'sorgplan', bekræfter Tom Larsen (V), der er formand for Børne- og Skoleudvalget i Lolland Kommune overfor Ekstra Bladet.

Han blev orienteret om drabssagen i eftermiddag.

- Det er desværre anden gang på kort tid, vi må iværksætte vores sorgplan, men den har vist sig at fungere perfekt. Første gang var efter branden i Nakskov i januar, hvor det ene barn, der omkom, gik på Stormarkskolen, siger Tom Larsen.

Ved branden i et hus i Nakskov omkom fire små børn og to af børnenes 37-årige far. Brandårsagen var to tændte olie-lys i entreen.

Lolland Kommunes børn- og unge team har taget sig af de tre børn, som i dag mistede deres mor.

- Det vigtigste er, at der bliver taget godt hånd om børnene, siger Tom Larsen.

Ekstra Bladet erfarer, at parret tidligere var gået fra hinanden.

Den 34-årige fremstilles torsdag i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing Falster, sigtet for drab.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere