Farlig knivstikker anholdt

Ivan Jensen, der tidligere er dømt for drab, henvendte sig selv hos politiet

Nordjyllands Politi har sent onsdag aften anholdt den 43-årige Ivan Jensen.

Ivan Jensen er mistænkt for at stå bag et overfald, hvor en mandlig gæst på Planet Pubben i Aalborg Øst var i livsfare efter at være blevet stukket i ryggen tidligt om aftenen søndag d. 1. februar.

Han henvendte sig selv til politiet onsdag kl. 23.53, efter at han var blevet efterlyst, oplyser Nordjyllands Politi.

- Han var stille og rolig ved henvendelsen til politiet, og han blev anholdt og kort efter kørt til Aalborg Arrest. Han vil i morgen (torsdag, red.) blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aalborg, siger vagtchef Karsten Højrup Kristensen i en pressemeddelelse.

Foragt for retssamfundet lyste ud af den morddømte eks-rocker Ivan Jensen, da han i 2003 ved landsretten i Aalborg blev idømt fire år og seks års fængsel bl.a. for mishandling af en invalidepensionist. Ekstra Bladet gør opmærksom på, at billedet er mere end 11 år gammelt og det derfor ikke nødvendigvis er sådan, Ivan Jensen ser ud i dag (Foto: Henrik Schütt) 112 Knivmand på fri fod tidligere dømt for drab på Planet Pub

Knivstikkeriet skete søndag aften på Planet Pubben i Aalborg Øst. Her blev en mand stukket i ryggen med et enkelt knivstik (foto: Rene Schütze) 112 Politiet efterlyser farlig knivmand på fri fod

Siden søndag har Nordjyllands Politi søgt efter den mistænkte gerningsmand til knivstikkeriet.

Det fik politiet til at efterlyse manden i offentligheden med navn og adresse.

Ivan Jensen er tidligere dømt for en række alvorlige forbrydelser.

Herunder drab.

I 1992 blev Ivan Jensen idømt 12 års fængsel for drabet på 28-årige Ralph Lie Nielsen.

Drabet skete også på Planet Pub, der søndag aften var centrum for et voldsomt knivoverfald, der nær havde kostet et mandligt offer livet..

Tilbage i 1992 var det dog ikke en kniv, men en Winchester-riffel Ivan Jensen var bevæbnet med. Fra kort afstand affyrede det daværende bandidos-medlem det kraftfulde våben mod sit offer, der blev ramt i brystet og døde på stedet.