Farligt tricktyveri: Brugte barn som lokkemad

Kvinde bestjålet på rasteplads af en mand, et lille barn og en 15-16-årig pige

Ved du noget, så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

En 33-årig kvinde var i går udsat for et særligt lusket og potentielt ganske farligt tricktyveri.

Det skete, da hun ved 11.30-tiden i går onsdag kørte ind en rasteplads på Gaabensevej uden for Nykøbing Falster, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i deres døgnrapport.

Her beskrives det endvidere, hvordan kvinden der smed noget affald i en skraldespand.

Da hun sad i sin bil og ville køre igen, så hun en anden bil, som havde sat i bakgear. Bag bilen stod en dreng på 2-3 år, og kvinden sprang ud for at redde drengen.

En mand kom til og takkede mange gange for hjælpen med drengen. Men da kvinden kom tilbage i sin bil, var der fjernet en taske med tøj og sko, toiletsager og en kuvert med et anseeligt kontantbeløb.

Lokalmediet Folketidende beskriver, at manden - ud over den lille dreng også havde en 15-16-årig pige med sig.

Måske er det pigen, som, mens faren takkede for hjælpen med den lille dreng, har benyttet lejligheden til at stjæle fra den 33-årige kvindes bil, mener lokalpolitiet i følge Folketidende.

Faren til den lille dreng beskrives som mellemøstlig af udseende 40 – 50 år. Kraftig af bygning, sort kort hår og iført sort jakke og mørke bukser. Han talte dansk med accent. Pige beskrives som 15 – 16 år. Mellemøstlig af udseende, sort hår og iført rød dunjakke og mørke jeans. Hun medbragte et par store hvide høretelefoner.

Far og børn var kørende i en sort stationcar. Politiet hører meget gerne fra eventuelle vidner til den aktuelle episode, eller fra andre, som har oplevet samme type tricktyveri.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Mest læste
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Christina Ehrenskjöld
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen