Fartbøller anholdt: Kørte 130 km/t med politibiler efter sig

Efter vild politijagt gennem København NV arresterede politiet motorcyklister i trappeopgang

Politiet har anholdt de to motorcyklister, der omkring klokken 21 drønede igennem boligkvarterer på Nørrebro og i København NV med en række patruljevogne halsende efter sig.

- Motorcyklisten ville ikke stoppe, da vi foretog en rutinekontrol i området omkring Møntmestervej. Han drønede videre igennem de små veje i kvarteret med 100-130 km/t og en hel hale af patruljevogne efter sig, siger Henrik Moll, vagtchef i Københavns Politi.

Trykkede sig i opgang
I første omgang havde motorcyklisten og den passager, han havde med sig på bagsmækken held til at stikke af. Men efter en større klapjagt i området, blev de to mænd anholdt på Landsdommervej.

- De lå og trykkede sig i en opgang, fortæller Henrik Moll, der oplyser, at motorcyklens fører er 21 år, mens han havde en 16-årig dreng med sig.

Politiet aner stadigvæk ikke, hvorfor de stak af, og hvad den halsbrækkende tur igennem gaderne handlede om.

- Det må guderne vide, siger vagtchefen.

Overnatter i arresten
De to unge mænd var sent mandag aften til afhøring på Station Bellahøj. I arresten fik de bagefter hver en seng at sove i.

Henrik Moll forklarer, at de to anholdte ikke er i familie. De er kendte skikkelser hos Københavns Politi. Nøjagtig hvilke straffelovs-overtrædelser, de har været involveret i, vil vagtchefen ikke afsløre.

Hastighedsbegrænsningen i området ligger på 50 km/t, så der er under alle omstændigheder tale om en markant fartoverskridelse.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere