FBI graver i skovområde: Frygter at finde lig af syv piger

Politiet i Michigan mistænker, at flere lig ligger begravet i skovområde

Politiet har endnu ikke sat navn på de piger, de ellers mener kunne være begravet i området. Få historien kort her (Video: AP)

Siden mandag har et hold af efterforskere fra både det lokale politi og fra FBI gravet i et skovområde i det sydøstlige Michigan.

Årsagen er, at man har en stærk formodning om, at man her kan finde liget af den 12-årige Kimberly King, der har været forsvundet siden 1979.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Eftersøgningen efter de jordiske rester efter den 12-årige pige er hovedformålet med arbejdet, men politiet er ikke sikre på, at det er det eneste, de vil finde.

- Vi har en god grund til at tro, at Kimberly er begravet der. Vi tror også, at der er måske fire til seks andre piger, der er meldt savnet, som er begravet der. Vi er overbevist om, at det er det rigtige område. Det er bare en trist situation, siger Bill Dwyer, politikommissær i byen Warren, til den lokale tv-station WJBK-TV.

Foto: Paul Sancya/AP
Foto: Paul Sancya/AP
 

Politiet har endnu ikke sat navn på de piger, de ellers mener kunne være begravet i området.

Piges lig fundet tæt på
Ifølge AP fandt man i 2008 liget af 13-årige Cindy Zarzycki tæt på samme område.

Hun havde været forsvundet siden 1986, hvor hun blev narret til at komme hen på en lokal fastfood-restaurant, og ingen havde set hende siden.

Det viste sig efterfølgende, at det var hendes kærestes far, Arthur Ream, der havde voldtaget og dræbt hende.

Han fortalte i 2008 myndighederne, hvor hun var begravet, og var selv midlertidigt løsladt fra fængslet for at bistå politiet med eftersøgningen.

Den nu 68-årige mand sidder stadig i fængsel, hvor han er blevet dømt til at sidde resten af livet.

Arthur Ream er dog ikke blevet sigtet for at have nogen relation til Kimberly Kings eller nogen andre pigers forsvinden.

Den 12-årige Kimberly King forsvandt i 1979, da hun skulle besøge sine bedsteforældre i Warren. Siden da har hun været sporløst forsvundet.