FBI: Kvinde røvede bank for at komme tilbage i fængsel

En 59-årig kvinde var så desperat efter at få tag over hovedet, at hun røvede en bank, så hun kunne komme tilbage til fængslet

59-årige Linda Patricia Thompson røvede en bank, fordi hun gerne ville tilbage bag tremmer. Udateret forbryder-foto: Oregon Department of Corrections via AP
59-årige Linda Patricia Thompson røvede en bank, fordi hun gerne ville tilbage bag tremmer. Udateret forbryder-foto: Oregon Department of Corrections via AP

Den 59-årig kvinde Linda Patricia Thompson fra USA blev løsladt fra fængslet for nylig, men røvede kort efter en bank.

Ifølge FBI var det dog ikke for pengenes skyld, at hun gik ind i banken, gav et stykke pap til kassereren hvor der stod 'jeg har en pistol. Giv mig alle pengene' og forlod banken med tusindvis af dollar.

Ude foran banken smed hun nemlig alle pengene i vejret, satte sig på trappetrinet og gav sig til at vente på politiet, skriver FBI-agent Tory Smith i rets-papirer ifølge nyhedsbureauet AP.

'Vil tilbage til fængslet'
Da den lokale betjent, lt. Busek, ankom sad kvinden og delte pengesedler ud, men hun havde dog stadig en 'stor sum penge' på sig selv. Da betjenten spurgte, hvad hun lavede svarede hun: 'Jeg har lige røvet banken. Jeg vil tilbage til fængslet', skriver Smith i retsdokumentet.

Ifølge AP har Thompson sagt, at hun ikke kunne få plads på et hjemløse-hjem, hvorfor hun besluttede sig for at røve banken, så hun kunne få tag over hovedet igen i fængslet.

Ville ikke ud
Hun blev prøveløsladt for nylig efter at have afsonet en straf for røveri, og i den forbindelse skulle hun have sagt til myndighederne, at hun ikke ønskede at blive løsladt.

AP har forsøgt at få en kommentar fra Thompsons tilsynsværge uden held.