Fejrede nytår med skud fra gevær: Skød ind i lejlighed

En borger fejrede i nat nytåret ved at skyde med sit gevær, hvorefter projektilet fløj igennem vinduet i en lejlighed, oplyser politiet

Politiet har afspærret et område i Viby, efter en mand fejrede nytåret ved at skyde hul i en lejlighed. Foto: Jonas Olufson
Politiet har afspærret et område i Viby, efter en mand fejrede nytåret ved at skyde hul i en lejlighed. Foto: Jonas Olufson

Politiet har været massivt til stede og afspærret et område i Viby, efter en person i nat valgte at fejre nytåret på en lidt utraditionel måde.

I sin begejstring over det nye år affyrede manden et skud med sit gevær, hvorefter projektilet fløj igennem vinduet i en lejlighed i området.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi har haft en situation dernede, hvor en person har affyret et skud med sit gevær for at fejre nytåret, og projektilet har så ramt en lejlighed, siger vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, Lars Galasz, til Ekstra Bladet.

Politiet fik anmeldelsen i dag klokken 14.38, da borgeren, der bor i lejligheden, kom hjem og så et hul i ruden i sit hjem.

Gerningsmand fundet
Gerningsmanden er nu fundet, oplyser politiet.

- Vi har fundet frem til gerningsmanden, som har affyret geværet, bekræfter Lars Galasz.

Der var ingen personer, der kom til skade af skuddet, men gerningsmanden er nu blevet sigtet.

- Vi har sigtet ham for fareforvoldelse, oplyser vagtchefen.

Personen, der affyrede skuddet, er nu i politiets varetægt og har afgivet sin forklaring.

- Han har fortalt, at han gjorde det for at fejre nytåret, men det kan jo være, at han ændrer forklaring, siger Lars Galasz.

Ambulance på stedet
Selvom der ikke er nogle personer, der er kommet til skade under skudepisoden, så er der alligevel ambulance til stede.

- Det har vi af hensyn til vores egen sikkerhed, fordi der er tale om en ukendt person, der har afgivet skud, siger Lars Galasz.

Midt- og Vestsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere