Fem trafikdrab i weekenden - en højresvings-ulykke

Fem personer er omkommet i trafikulykker fra fredag til søndag

En cyklist er dræbt ved en højresvingsulykke i Rødovre. Foto: Kenneth Meyer
En cyklist er dræbt ved en højresvingsulykke i Rødovre. Foto: Kenneth Meyer

Det har været en særdeles blodig weekend i trafikken.

Fem personer er blevet dræbt, og derudover ligger en 17-årig mand i koma efter en ulykke på en scooter natten til søndag i Frederikshavns-området.

Vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi oplyser dog søndag eftermiddag, at hans tilstand ikke er forværret. 

Se også: Dreng i koma efter uheld på scooter: Styrtede uden hjelm

De ulykkelige hændelser indtraf første gang fredag aften, hvor to mænd omkom i en bilulykke på Langeland.

Ulykken skete på Snødevej nord for Bøstrup. Der var ingen vidner til ulykken, og politiet kan derfor ikke sige noget om, hvordan den er sket.

Se også: To mænd dræbt i trafikulykke

- Det er en patruljevogn, der tilfældigt kommer forbi ulykkesstedet klokken 19.07, forklarer vagtchef Torben Jacobsen fra Fyns Politi.

To dræbt på Mors
Lørdag aften klokken 20.54 fik Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om to personer, der blev dræbt i en større trafikulykke på Mors.

Se også: Stor trafikulykke: To personer dræbt

Den alvorlige ulykke skete i forbindelse med en overhaling.

Her ramte en bil en forankørende bil i forbindelse med, at førstnævnte ville overhale, og derefter fortsatte bilen over i modsatte vognbane, hvor en tredje bil blev ramt.

Både en 53-årig mand, der sad på bagsædet af den overhalende bil, og en 30-årig kvinde, der sad alene i den bil, der kørte i modsatte vejbane, blev dræbt. Begge to er bosiddende på Mors.

Dræbt i højresvings-ulykke
Søndag eftermiddag blev en mandlig cyklist erklæret død efter en alvorlig trafikulykke ved Roskildevej og Tårnvej i Rødovre, efter han var stødt sammen med en lastbil i en højresvingsulykke.

Højresvingsulykker:
Højresvingsulykker:
 

En cyklist er dræbt ved en højresvingsulykke i Rødovre. Foto: Kenneth Meyer 112 - 11. jun. 2017 - kl. 12:55 Cyklist dræbt i højresvingsulykke

Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

- Kort fortalt, så får vi klokken 12.30 en anmeldelse om et færdselsuheld på Roskildevej. Det skete ved ind - og udkørselen til Circle K Tankstation ude ved Tårnvej, hvor en cyklist og en lastbil er kørt sammen.

- Lastbilen foretager et højresving, og cyklisten kommer ind under lastbilen og bliver trukket under lastbilen op til tyve meter, efter hvad vi vurderer, siger vagthavende hos Københavns Vestegns politi.

 

 

 

 

 

 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere