Femdobbelt drab: Familiefar gik op i lokalsamfundet

Det var tilsyneladende en helt almindelig familie fra en lille by, der som mange andre gik op i idrætsliv, lokalsamfundet og hinanden, der blev slået ihjel af faderen 

Video: Niels Østergaard/Stine Bolther/Mette Fleckner

Kender du til sagen, skriv til os på 1224@eb.dk/sms til 1224 (koster alm. smstakst)

Mandag middag så en grufuld tragedie dagens lys, da en lille familie fra Ulstrup nær Randers alle blev fundet døde i deres hus.

Siden har politiet meldt ud, at det ifølge deres efterforskning tyder på, at det var faderen i familien, der tog livet af sine fire børn og sin hustru, inden han begik selvmord.

Den 45-årige familiefar slog sine fire børn og sin kone ihjel. Privatfoto. Krimi Alt om tragedien: Far dræbte dem alle

Den 45-årige drabsmistænkte og afdøde familiefar fra huset i Amstrup Bakker fremstår på de sociale medier som en god nabo og en ansvarsbevidst borger, der var involveret i byens idrætsliv.

112 - 10. jan. 2017 - kl. 22:47 Psykiater: Derfor kan far have dræbt hele sin familie

Han efterlyste blandt andet i en lokal Facebook-gruppe ejeren til en cykelnøgle, han havde fundet, og han kom også med en blanding af en opsang og en bøn i samme gruppe. Forrige år havde der været udøvet hærværk i den lokale børneinstitution flere gange, og det advarede den 45-årige imod og opfordrede naboerne til at holde øje.

Foto: Ernst van Norde 112 - 10. jan. 2017 - kl. 17:57 Politiet: Far dræbte sin familie

'Vi må sammen passe på vores legepladser', skrev den 45-årige på Facebook, hvor det også fremgår, at han i efteråret var ramt af voldsom hovedpine, der gjorde, at han havde svært ved at få hverdagen til at hænge sammen på grund af smerter.

Virkede sportsinteresseret
Den ældste datter virker meget sportsinteresseret, når man ser hendes opslag på de sociale medier, og hun var tydeligvis glad for sine mindre søskende. Hun har blandt delt et billede af familiens tre yngste fra en sommertur til Sverige, hvor de alle besøger gården fra tv-serien om Emil fra Lønneberg.

 

Familien flyttede ind i deres nybyggede hus i Amstrup Bakker i 2007, og den estimerede salgspris for de 149 kvadratmeter bolig med indbygget carport er i underkanten af to millioner.

Der er ifølge myhouse.dk optaget lån i huset for samlet 2,19 millioner i 2006 og 2007, men det er ikke muligt at se, hvor meget af gælden parret havde tilbagebetalt.

På adressen blev der i november 2015 tilmeldt en enkeltmandsvirksomhed, der designer hjemmesider, men der er ikke afleveret regnskab endnu, så det fortæller heller ikke noget om, hvorvidt familiens økonomi var meget presset.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

1 af 3 Foto: Ernst Van Norde
2 af 3 Foto: Ernst Van Norde
3 af 3 Seks personer blev fundet døde i et hus i Amstrup-bakker i Ulstrup. Foto: Ernst Van Norde
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere