Fik blodtud under anholdelse i Pusher Street

Fængslet for både hash og kokain efter anholdelse på Christiania - i dag fremstilles yderligere en mand for trusler mod politiet på Facebook

En voldsom anholdelse onsdag førte til, at ikke kun den anholdte fik blodtud - også en af betjentene måtte efterfølgende på skadestuen, fordi han var kommet til skade og derfor havde blod på hænderne.

Den anholdte - en 23-årig mand - blev i går fremstillet og sigtet for at have deltaget i den organiserede handel med hash i Pusher Street.

I følge sigtelsen skete det fra hashbod 26, hvor han på anholdelsestidspunktet havde 382 gram hash, lidt skunk og nogle færdigrullede joints.

Her er han også sigtet for at have udøvet vold mod en betjent, som han i følge sigtelsen løftede godt en meter op i luften med det formål, at kaste ham til jorden. Det mislykkedes, da andre betjente kom til, lyder det i sigtelsen.

Desuden er han også sigtet for besiddelse af 40 gram kokain, som politiet ved en efterfølgende ransagning fandt hjemme på hans bopæl på Amager. Her er han også sigtet for at have solgt 18 gram kokain videre til foreløbigt ukendte købere.

Ved grundlovsforhøret erkendte han, at han havde haft de 40 gram kokain, men han nægtede, at det var til videresalg. Kokainen havde han fundet i kvarteret ved Istedgade, forklarede han. Han tilføjede, at det var planen, at han selv ville bruge det.

Også hash og joints var til eget forbrug, forklarede han.

Blev varetægtsfængslet
Den anholdte blev også spurgt til, de skrammer han havde i ansigtet. Blandt andet et blåt øje.

Her svarede han, at han fået både tæsk og peberspray af politiet.

Manden blev fængslet i foreløbigt 27 dage.

Ved samme lejlighed blev yderligere tre personer anholdt og sigtet i forbindelse med salg af hash. Her er den ene en genganger fra Operation Nordlys-sagen.

Sagen fik en udløber, for anholdelsesaktionen var blevet filmet og fotograferet af andre personer, der opholdt sig Pusherstreet og billederne er efterfølgende lagt op på forskellige grupper på Facebook - billederne er siden fjernet igen.

På tråden under billederne kom der diverse vrede ord rettet mod politfolkene. 'Luderbøsser' og lignende.

En mand valgte at kommentere billederne med følgende ordlyd:

'Sværger jeg finder den luderpanser med blod på fingrene og afliver den lorteluder. Seriøst han er en død mand. En god panser er en død panser,' skrev manden.

Han er nu anholdt og sigtes for trusler mod politiet. Derfor fremstilles han i dag i grundlovsforhør med krav om fængsling.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Anders Borup Sørensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen