Fik ildebefindende i vandet: Ole død i ferieparadis

45-årige Ole Ellermann fik angiveligt et ildebefindende, mens han badede i Sortehavet ved ferieparadiset Golden Sands. Hans liv stod ikke til at redde

Den 45-årige Ole Ellermann til fest. Privatfoto.
Den 45-årige Ole Ellermann til fest. Privatfoto.

Otte dage i feriemekkaet Golden Sands i Bulgarien endte i alt andet end et paradis for Ole Ellermann og hans kone.

Søndag formiddag fik han angiveligt et ildebefindende i vandet, hvorefter ambulancefolk blev tilkadet. Desværre stod hans liv ikke til at redde, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger blev han erklæret død klokken 14.50 lokal tid.

Udenrigsministeriet bekræfter dødsfaldet over for Ekstra Bladet, men kan ikke gå i detaljer.

– En dansk statsborger er afgået ved døden i Bulgarien. De pårørende er underrettet, men Udenrigsministeriet har tavshedspligt i personsager og har derfor ikke yderligere kommentarer, oplyser Udenrigsministeriets borgerservice til Ekstra Bladet.

Se også: Dansk mand druknet i europæisk ferieparadis

Ekstra Bladet har været i kontakt med en nær pårørende, som bekræfter, at den afdøde mand i Bulgarien er 45-årige Ole Ellermann, der er bosiddende på Fyn i den lille by Nørre Aaby tæt på Middelfart.

Rødt flag
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har havet i området været meget uroligt de seneste par dage. Derfor skulle der efter sigende have været rødt flag, da Ole Ellermann fik et ildebefindende i vandet.

De bulgarske myndigheder har bekræftet, at den 45-årige mand var på ferie med en kvinde, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der tale om hans kone. Efter ulykken blev han fragtet til Saint Anna Hospital i den nærliggende by Varna, hvor han blev erklæret død.

Området, hvor Ole Ellermann mistede livet, er kendt som en populær feriedestination for unge danskere, der skal på drukferie, men også mange danske familier bruger Sortehavet som alternativ til Sydeuropa.´

Hospitalet har fortsat ikke gennemført den endelige obduktion, så dødsårsagen kan identificeres med 100 procents sikkerhed, men alle pårørende er underrettet om dødsfaldet.