Finn Nørgaard Foreningen samler ind til udsatte unge

Finn Nørgaard Foreningen er taknemmelige for den store opbakning og de bidrag, som man har fået

Efter drabet på den 55-årige filminstruktør Finn Nørgaard har flere af hans venner taget initiativ til at starte en forening i hans navn.

Finn Nørgaard Foreningen skal samle penge ind til udsatte børn og unge, som var et særligt vigtigt punkt for den afdøde filminstruktør.

- Finn voksede selv op i et råt miljø, hvor mange i hans omgangskreds led hårde skæbner og endte som kriminelle.

- Han brugte meget af sit liv på at finde ud af, hvorfor nogle mennesker ikke får en plads i fællesskabet. Derfor samler vi penge ind til udsatte børn og unge, siger Ole Mølgaard.

Foreningen vil uddele midler hvert år på Finn Nørgaards dødsdag, d. 14. februar. I løbet af de få dage, som foreningen har eksisteret, har man oplevet stor opbakning.

- Flere hundrede mennesker har meldt sig ind, og vi har samlet op mod 50.000 kroner ind. Vi er dybt taknemmelige for, at vi kan videreføre Finns livsværk og værdier, siger Ole Mølgaard.

En anden af initiativtagerne til foreningen, Steffen Lüders, er sikker på, at foreningen ville falde i den afdøde filminstruktørs smag.

- Vi har lavet en forening til ære om hans minde, som fremover skal være et naturligt samlingspunkt for at mindes ham.

- Jeg er sikker på, at Finn er glad for, at vi har startet denne forening, som skal støtte projekter efter hans ånd. Han brændte meget for udsatte børn og unge og havde enorm stor sympati for dem, siger Steffen Lüders.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere