Fireårig datter af dansker dræbt på Gibraltar

Det er netop blevet bekræftet, at den fireårige pige, som mistede livet på Gibraltar, er datter af dansk mand

Drabet skete på Boschettis Steps på Gibraltar. (Foto: Polfoto)
Drabet skete på Boschettis Steps på Gibraltar. (Foto: Polfoto)

Politiet på Gibraltar har netop offentliggjort identiteten på familien på fire, som blev fundet dræbt mandag i en lejlighed på Gibraltar. Politiet har også bekræftet, at den dræbte fireårige pige, Amanda Kristoffersen Perez, har en dansk far.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Se også: Firedobbelt drab: Far skal identificere fireårig datter

Ud over den fireårige pige, er en seks uger gammel baby, en 37-årig kvinde med spansk statsborgerskab og hendes kæreste, som er en 31-årig mand fra Liverpool, fundet døde i lejligheden.

Kvinden var mor til de dræbte børn. Hun har yderligere to børn med den danske mand. Men de er ifølge politiet i farens varetægt og har derfor ikke været involveret i tragedien på Gibraltar.

Ifølge politiet bor den danske far til den fireårige dræbte pige i Fuengirola i Andalusien, som ligger tæt på Malaga.

Leder ikke efter en gerningsmand
Tidligere har politiet oplyst, at man ikke leder efter nogen gerningsmand. Man har en teori om, at der er tale om tre drab og et selvmord.

I pressemeddelelsen oplyses der yderligere, at politiet har været tilbageholdende med at offentliggøre identiteten på de dræbte, fordi man først har villet informere de pårørende.

Det lokale politi blev alarmeret i mandags af personale i den bygning, som lejligheden ligger i. De havde hørt adskillige hjerteskærende skrig fra lejligheden på Gibraltar.

Da politiet kom ind i lejligheden, viste det sig, at kvinden og de to børn havde fået skåret halsen over.

Den 31-årige mand var dræbt ved knivstik forskellige steder på kroppen. Skaderne på de dræbte bliver beskrevet som 'alvorlige og forfærdelige på mange måder'.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere