Flere skud affyret mod hus

Natten til onsdag blev der affyret flere skud mod et hus, hvori der befandt sig flere personer. Ingen blev dog ramt

Politiets teknikere er også netop ankommet til stedet, som de skal undersøge nærmere. Video: Per Rasmussen

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Flere skud blev affyret mod et hus i Vordingborg natten til Onsdag.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

'Fra en forbipasserende bil blev der afgivet flere skud mod huset, hvor der befandt sig flere personer. En bil, der holdt parkeret i nærheden, blev også ramt af skud,' skriver politiet

Og den slags tager politiet naturligvis meget alvorligt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

 

- Politiet betragter sagen med stor alvor. Det er alvorligt, når der bliver skudt i det offentlige rum, og når det sker mod et hus, hvor der er flere personer til stede, er det ekstra bekymrende. Derfor er vi nu i gang med tekniske undersøgelser og afhøringer på stedet, så omstændighederne kan blive klarlagt, siger politiinspektør Kim Kliver.

Motivet er stadig uklart.

Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at der lige nu holder en politibil og bevogter et område på Jernbanegade. Derudover holder der en enkelt bil på et nedlagt autoværksted med flere skudhuller. Også boligen tæt på autoværkstedet er blevet afspærret.

Politiets teknikere er også netop ankommet til stedet, som de skal undersøge nærmere.

Vidner har set en mørk bil i området på tidspunktet for skyderiet, og hvis du har set noget, så beder politiet dig om at ringe 114.